Parking + Protection

In maart 2016 heeft Interparking het bedrijf Parking + Protection B.V., onderdeel van het beursgenoteerde technologiebedrijf TKH Group NV, overgenomen. De activiteiten van Parking + Protection richten zich op de realisatie, het beheer en de exploitatie van parkeervoorzieningen voor met name ziekenhuizen en kantoorlocaties. 

Uitbreiding in de zorgsector
Met deze overname worden 40 extra locaties in beheer en exploitatie binnengehaald (waarvan 10 zorglocaties) waardoor Interparking marktleider parkeren in het Nederlandse zorgsegment is geworden. Daarnaast versterkt Interparking met de overname haar dienstverlening in diverse regio’s door de toevoeging van nieuwe parkeerlocaties.
Jeroen Bosch Ziekenhuis

(Referentie: Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch)

Aanvulling op dienstverlening
De knowhow van Parking + Protection is eveneens een belangrijke reden voor de bedrijfsovername door Interparking. De technische en duurzame dienstverlenende activiteiten van Parking + Protection sluiten goed aan op onze eigen strategie waarin mobiliteit, milieu en kwaliteit de drie pijlers zijn. Het Switchpark-concept, waarin vrije parkeerplaatsen worden hergebruikt wanneer deze niet gebruikt worden door de eigenaar, en het personeelsparkeren vormen hierop eveneens een mooie aanvulling.

Beveiligingsbeambten
Interparking is door de overname van Parking + Protection naast parkeerexploitant ook gecertificeerd als beveiligingsbedrijf. Dit betekent dat wij naast het beheren van uw parkeervoorziening(en) ook voor u de beveiliging kunnen doen. Momenteel verzorgt Interparking voor verschillende opdrachtgevers de beveiliging op locatie, met een vast team gediplomeerde beveiligers. 

Meer informatie over Parking + Protection kunt u vinden op www.parking-protection.nl

Bekijk hier de brochure 'Parkeren in de zorgsector'