Ons beveiligingsbedrijf

Parking + Protection is onderdeel van Interparking en gespecialiseerd in het beheren en beveiligen van parkeerlocaties. Onze gecertificeerde beveiligingsbeambten beschikken over de juiste kennis op het gebied van service, beveiliging en bewaking. 

Fysieke beveiliging

Onderdeel van een veilige parkeervoorziening zijn de juiste medewerkers. Parking + Protection beschikt over gecertificeerde beveiligingsbeambten. Onze beveiligingsbeambten weten dat veiligheid een ervaring is die bepaald wordt door vele factoren. Zo kunnen slechte verlichting of zwerfvuil leiden tot een gevoel van onveiligheid. Wij wachten niet tot een calamiteit zich aandient, maar zijn proactief in het verbeteren van de parkeerbelevening. Met continue bijscholing en training zorgen wij dat onze medewerkers ervaren zijn in het herkennen van gevaarlijke situaties en hier op een gepaste manier naar kunnen handelen.

Fysieke beveiliging voeren wij momenteel uit op de locaties: Jeroen Bosch ziekenhuis, Tergooiziekenhuis Blaricum en Hilversum, Zaans Medisch Centrum en Dijklander Ziekenhuis.

Wij geven graag advies 

Wij denken graag mee over de mogelijkheden met betrekking tot uw parkeervraagstuk. Neem voor meer informatie, een afspraak of vragen contact op met onze specialisten via partnerships@interparking.nl.