Terug naar het nieuwsoverzicht

Parkeergarage Argentinië

21-01-2013

Interparking beheert vanaf 22 oktober 2012 de parkeergarage Argentinië te Amsterdam. Parkeergarage Argentinië ligt onder het gelijknamige woon- en bedrijvencomplex aan het IJ in Amsterdam. De parkeergarage biedt ruimte aan circa 360 auto's en is uitsluitend toegankelijk voor vaste bezoekers.

Het woningaanbod van het woon- en bedrijvencomplex Argentinië is divers. Het project is opgedeeld in 2 bouwblokken waarvan ieder blok in totaal 76 koopappartementen heeft en op straatniveau 4 bedrijfsruimten. Daarnaast staat Argentinië op een plek die bekend staat om haar trendy uitstraling. Zo is de Oostelijke Handelskade één van dé uitgaansgebieden van Amsterdam; goede restaurants, het Muziekgebouw aan 't IJ en Lloyd Hotel.

Over Interparking
Interparking, marktleider in de parkeersector, staat al meer dan 50 jaar bekend voor zijn deskundigheid inzake het ontwerpen, ontwikkelen en exploiteren van openbare parkeergarages buiten de openbare weg. In 2011 verwelkomde Interparking meer dan 75 miljoen klanten. De bijna 2.000 medewerkers staan dagelijks ten dienste van de klanten in een netwerk van 613 parkeergarages en 284.138 parkeerplaatsen in 344 Europese steden, in Duitsland, Oostenrijk, België, Spanje, Frankrijk, Italië, Nederland, Polen en Roemenië. 116 Interparkings werden reeds door de European Parking Association (EPA) bekroond met een European Standard Parking Award. De hoofdaandeelhouder van Interparking is AG Real Estate, actief in vastgoedvermogensbeheer, vastgoedontwikkeling en in het beheer van openbare parkeergarages.