Terug naar het nieuwsoverzicht

De eerste contouren van parkeergarage Noordboulevard worden zichtbaar

01-10-2018

Erwin Lund, projectmanager bij Interparking Nederland, en Ronald Monorath, logistiek medewerker binnen het project, vertellen ons hoe het ervoor staat met de bouw van parkeergarage Noordboulevard in Scheveningen. Nu de bouwvakantie er weer opzit, is gestart met de volgende fase: het plaatsen van de prefab onderdelen. Dat betekent dat de contouren  van de parkeervoorziening nu écht zichtbaar beginnen te worden.

Lund: ‘Je ziet op dit moment eigenlijk alle fases van de bouw! Eerst het afgraven en de werkvloer. Dan zie je dat de fundering is gestort en op die fundering worden de kolommen aangebracht en dan de balken en de vloeren.’ Dit proces wordt in drie fases herhaald, waarbij in elke fase de parkeervoorziening tot de laatste laag wordt afgebouwd. 


Overzicht van de bouwlocatie van parkeergarage Noordboulevard

Ronald Monorath: ‘Omdat wij nu bezig zijn met het prefab gedeelte van de bouw, wordt er veel materiaal naar de bouwlocatie gebracht. Dit brengt een grote logistieke coördinatie met zich mee. Zo moeten de vervoerders van de onderdelen 45 minuten voordat ze aankomen op de bouwlocatie, contact met ons opnemen, zodat wij alles in goede banen kan leiden.’

Meer weten over de bouw van parkeergarage Noordboulevard? Bekijk dan de website www.noordboulevard.nl en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. 


De contouren van de wokkel om te dalen zijn zichtbaar.


De contouren van de wokkel om te dalen zijn zichtbaar.

Niveau -1 van de parkeervoorziening is in aanbouw.