Terug naar het nieuwsoverzicht

Terugblik op Provada 2017

02-06-2017
Interparking wil iedereen bedanken die onze stand tijdens de Provada heeft bezocht. En met name degenen die aanwezig waren bij de afscheidsborrel van Johan Tol en deze tot een écht succes hebben gemaakt!

De afscheidsborrel van Johan Tol vond op woensdag 31 mei plaats bij de Interparking stand. Hij heeft vanwege het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd zijn functie als CEO bij Interparking neergelegd. Johan blijft nog steeds als bestuurder betrokken bij de organisatie. Het Provada Dagjournaal behandelde in een kort nieuwsbulletin het afscheid van Johan, waarin hij een korte blik wierp op de toekomst van parkeren. Kijk hieronder naar het korte interview!Financiering van Kind-Ouderkamer
Gedurende de afscheidsborrel heeft Interparking het bedrag bekend gemaakt dat door de genodigden van de afscheidsborrel is opgehaald voor de financiering van een Kind-Ouderkamer in het Prinses Maxima Centrum. Een Kind-Ouderkamer maakt het leven van patiëntjes zo plezierig mogelijk en zorgt ervoor dat het dagelijkse leven, waar mogelijk, door kan blijven gaan. Wij zijn zeer verheugd mede te kunnen delen dat de genodigden een bedrag van € 5.000 hebben opgehaald, wat door Interparking is verdubbeld tot een bedrag van € 10.000!