Terug naar het overzicht van de jobs

Bijbaan servicemedewerker Groningen

Ben jij een student en op zoek naar een baan voor in de avonden en in het weekend? Kom dan werken als servicemedewerker in Groningen. 

Als servicemedewerker ben je verantwoordelijk voor het toezicht en de veiligheid in de parkeervoorziening waar je werkzaam bent. Daarnaast loop je rondes, maak je schoon en verhelp je eerstelijns storingen aan de parkeerapparatuur. Je beantwoordt vragen van de klanten (de parkeerders) en biedt hulp waar nodig. Klantcontact via de intercom en het opstellen en bijhouden van dagrapporten maakt een belangrijk onderdeel uit van de functie

Beschikbaarheid 
Wij zijn op zoek naar twee servicemedewerkers voor minimaal 8 uur per week. Belangrijk is dat je bereid bent om in het weekend te werken. En wanneer je rooster het toelaat in de avonden. 

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden
Beantwoorden van vragen van klanten (parkeerders).
Toezicht houden op de veiligheid van klanten en hun eigendommen in de parkeervoorziening.
Openen en sluiten van een parkeervoorziening / openhouden tijdens de openingstijden.
Zorgdragen voor een goede verkeersstroom in de parkeervoorziening.
Bedienen van de parkeer- en randapparatuur.
Preventief onderhoud aan de parkeerapparatuur.
Verhelpen van eerstelijns storingen aan de parkeerapparatuur.
Bedienen van de brandmeldinstallatie. 
Schoonhouden van de parkeervoorziening evenals de loge.
Controleren van geleverde goederen.
Uitvoeren van administratief ondersteunende werkzaamheden, zoals het bijhouden van het digitale logboek, controleren van de kas- en kluisinhoud en deze verwerken in het werkboek.

Profiel
Een gezonde dosis energie en een ‘hands- on’ mentaliteit.
Een enthousiaste en gemotiveerde instelling.
Goede sociale vaardigheden.
Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Woonachtig in regio Groningen.

Bedrijfsprofiel
Interparking is sinds de oprichting in 1956 één van de toonaangevende partijen op het gebied van parkeervoorzieningen in Europa en Nederland. Interparking beheert, exploiteert en ontwikkelt parkeerfaciliteiten in stedelijke gebieden, nabij winkelcentra, op kantoorlocaties en bij ziekenhuizen. Onze parkeervoorzieningen zijn gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en toegankelijk en functioneel en passen bovendien in het omgevingsbeeld. Verder besteden wij veel aandacht aan veiligheidsaspecten. 

Wij bieden jou een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamische branche. De beloning is marktconform. 

Enthousiast?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan ontvangen wij graag een motivatiebrief én CV. Solliciteren kan via solliciteren@interparking.nl. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Selina Huisman (afdeling HR), te bereiken via 088 – 542 13 13