Terug naar het overzicht van de jobs

Servicemedewerker Groningen

Wil jij werken in een dynamische branche en heb je ervaring met klantcontact? Kom dan werken als servicemedewerker bij Interparking in Groningen. 

Als servicemedewerker ben je verantwoordelijk voor het toezicht en de veiligheid in de parkeervoorziening waar je werkzaam bent. Daarnaast loop je rondes, maak je schoon en verhelp je eerstelijns storingen aan de parkeerapparatuur. Je beantwoordt vragen van de klanten (de parkeerders) en biedt hulp waar nodig. Klantcontact via de intercom en het opstellen en bijhouden van dagrapporten maakt een belangrijk onderdeel uit van de functie. 

BESCHIKBAARHEID 
Wij zoeken een servicemedewerker voor 32 uur per week. Belangrijk is dat je bereid bent om in wisseldiensten te werken (ochtend, middag, avond en weekend). 

WAT GA JE DOEN?
Beantwoorden van vragen van klanten (parkeerders).
Toezicht houden op de veiligheid van klanten en hun eigendommen in de parkeervoorziening.
Openen en sluiten van een parkeervoorziening / openhouden tijdens de openingstijden.
Zorgdragen voor een goede verkeersstroom in de parkeervoorziening.
Bedienen van de parkeer- en randapparatuur.
Preventief onderhoud aan de parkeerapparatuur.
Verhelpen van eerstelijns storingen aan de parkeerapparatuur.
Bedienen van de brandmeldinstallatie. 
Schoonhouden van de parkeervoorziening evenals de loge.
Controleren van geleverde goederen.
Uitvoeren van administratief ondersteunende werkzaamheden, zoals het bijhouden van het digitale logboek, controleren van de kas- en kluisinhoud en deze verwerken in het werkboek.

WIE BEN JIJ?
Bij voorkeur 2 tot 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
Een gezonde dosis energie en een ‘hands- on’ mentaliteit.
Een enthousiaste en gemotiveerde instelling.
Goede sociale vaardigheden.
Affiniteit met techniek.
Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Woonachtig in regio Groningen.

WIE ZIJN WIJ?

De Interparking Group, onder andere onderdeel van AG Real Estate en Canadian Pension Plan Investment Board (CPPIB), exploiteert in 9 Europese landen bijna 900 klantvriendelijke parkeervoorzieningen (on- en offstreet) en ruim 370.000 parkeerplaatsen. Interparking behoort tot de top 3 van Europese parkeerexploitanten. 

In Nederland exploiteert Interparking 118 parkeervoorzieningen met in totaal meer dan 55.000 parkeerplaatsen. De parkeervoorzieningen zijn gelegen in stedelijke gebieden, nabij winkelcentra, op kantoorlocaties en bij ziekenhuizen. 

Interparking streeft naar kwalitatief hoogwaardige parkeervoorzieningen. De in totaal 187 European Standard Parking Awards (ESPA) zijn een weerspiegeling van de kwaliteit van onze producten en diensten. Mede door continu te investeren in milieuvriendelijke mobiliteitsoplossingen is de Interparking Group een 100% CO2-neutraal gecertificeerde organisatie. 

Meer informatie staat op: www.interparking.nl. 

ENTHOUSIAST?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan ontvangen wij graag een motivatiebrief én CV. Solliciteren kan via solliciteren@interparking.nl. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Selina Huisman (afdeling HR), te bereiken via 088 – 542 13 13