Terug naar het overzicht van de jobs

Technisch specialist

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een technische uitdaging in een dynamische branche? Dan is dit dé functie voor jou. Wij zijn ter uitbreiding van onze afdeling services & diensten op zoek naar een technisch specialist. Dat je als starter nog niet zoveel werkervaring hebt maakt niet uit. Er zij twee ervaren collega’s die je alle kneepjes van het vak zullen gaan leren. 

Als technisch productspecialist ben je samen met die twee collega’s verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van de toegewezen parkeersystemen, randapparatuur, toegangscontrolesystemen en betaalmiddelen/methodes in onze parkeerlocaties, centrale meldkamer en kantoor. 

Je bent zowel werkzaam op ons hoofdkantoor in ‘hartje’ Rotterdam, als op de verschillende parkeervoorzieningen in Nederland. Je krijgt bij deze functie een auto ter beschikking om de parkeervoorzieningen te kunnen bezoeken. 

WAT GA JE DOEN?

Onderhoud
Opstellen van onderhoudsplanningen/begrotingen.
Verzorgen van technische managementrapportages.
Inhoudelijk verantwoordelijk voor de procedures en werkinstructies op het gebied van onderhoud van de parkeer- en randapparatuur en centrale systemen.

Projecten
Aansturen van leveranciers en/of onderaannemers en/of uitzetten van benodigde bestellingen (materiaal/materieel) bij leveranciers t.b.v. het project.
Monitoren en bewaken van de voortgang van de projecten, het tijdig ondernemen van vervolgacties en interne en externe communicatie bij noemenswaardige afwijkingen/problemen.
Verzorgen van duidelijke en complete overdracht en vastlegging van het uitgevoerde project.
Verantwoordelijk voor het bewaken van de budgetten.

Personeel
In samenwerking met de coördinator service & onderhoud zorgdragen voor het effectief en efficiënt functioneren van de technische dienst.
Coördinatie technische opleidingen van de servicemedewerkers (eerste lijn), technische dienst medewerkers (tweede lijn), coördinatoren, locatiemanagers en regiomanagers.
Ondersteuning bieden op ‘remote support’ (afstand) aan diverse interne afdelingen, leveranciers en extern.

WAT IS JE PROFIEL?

HBO werk- en denkniveau 
Affiniteit met techniek
Je wil graag meer leren over parkeersystemen en toegangscontrolesystemen.
Kennis van Microsoft Office.
Elektrotechnische kennis is een pré.
Proactieve, praktische, creatieve en klantgerichte instelling.
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Bereidheid tot het werken buiten normale werktijden (flexibel inzetbaar)(storingsdienst).
Woonachtig in de Randstad.

WIE BEN JIJ?

Technische systemen hebben geen geheimen voor jou en je wordt blij van het sleutelen aan parkeermanagementsystemen. Je bent enthousiast, je hebt humor en je kan goed relativeren. 

Ook ben jij iemand die het leuk vindt om je kennis over te brengen naar collega’s door middel van geven van trainingen en het schrijven van handleidingen. 

WIE ZIJN WIJ?

Interparking is sinds de oprichting in 1956 één van de toonaangevende partijen op het gebied van parkeervoorzieningen in Europa en Nederland. Interparking beheert, exploiteert en ontwikkelt parkeerfaciliteiten in stedelijke gebieden, nabij winkelcentra, op kantoorlocaties en bij ziekenhuizen. 

Onze parkeervoorzieningen zijn gebruiksvriendelijk en sluiten aan op de omgeving. De parkeervoorzieningen Markthal (Rotterdam), Museumkwartier (Den Haag) en IJDock (Amsterdam) zijn hier een voorbeeld van.

WAT BIEDEN WIJ?


Wij bieden jou een uitdagende en veelzijdige uitdaging in een dynamische branche. Je krijgt binnen het team de vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past. 

Het salaris is marktconform en afhankelijk van opleiding en ervaring. Een laptop, mobiele telefoon en een auto maken deel uit van de secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Selina Huisman (HR) via 088 - 542 13 13. Solliciteren kan door je CV en motivatie te mailen naar solliciteren@interparking.com.