Citadel (Assen)

Adres van de hoofdingang

Kloekhorststraat 26, 9401 BE Assen

Totaal aantal plaatsen 550
Mindervalidenplaatsen 8
Maximale hoogte 2.20 m

Praktische informatie

U kunt uw auto 24 uur per dag parkeren in de Nieuwe Kolk parkeergarage. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Alteveerstraat en is gelegen onder het theater De Nieuw Kolk (entree vanuit de parkeergarage voor theater, bibliotheek en bioscoop en tevens uitgang naar het Mercurius centrum). U kunt desgewenst vooraf afrekenen bij de parkeerautomaat, dit voorkomt rijen na afloop van de voorstelling.

De fietsenkelder in De Nieuwe Kolk is bereikbaar via de Vaart Noordzijde.

Voor meer informatie over deze parkeervoorziening kunt u contact opnemen met de Gemeente Assen via telefoon nummer 0592 - 366911 of bezoek de website.

Tarieven
Tijd Prijs
14 minuten € 0,50
Maximum dagtarief € 6,00
Deze parking is onderdeel van het Citadel-complex. Vanwege de locatie is de parkeerplaats geschikt voor bezoekers van winkelcentrum Cité en voor bezoekers van het centrum van Assen. Parkeergarage Citadel ligt direct naast de Jumbo en Lidl supermarkten en in de buurt van de Etos, Mediamarkt en La Place in het centrum van Assen. De parking heeft 550 plaatsen en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de rotonde via de Kloekhorststraat. Neem voor meer informatie over deze parkeervoorziening contact op met de gemeente Assen via telefoonnummer 0592 366911 of bezoek de website.

Bereken uw route

Neem contact op voor deze parkeervoorziening

Tel: +31(0)88 002 14 72