Online-reserveren

Reserveer direct een parkeerplaats
Online reserveren

Parkeren met de zekerheid van een parkeerplaats én een voordelig tarief in vaste tijdsblokken. Dat is online reserveren bij Interparking. 

Aantrekkelijke parkeerproducten die u gemakkelijk vooraf via iDEAL of creditcard betaalt, zodat u kunt uitrijden zonder langs de betaalautomaat te gaan. Online reserveren werkt met vaste tijdsblokken, buiten deze blokken betaalt u automatisch het reguliere tarief.

Parkeer voordelig in de zes grote steden

Brengt u een bezoek aan Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem of Groningen? Reserveer dan online en parkeer voordelig in het centrum van één van de zes grote steden.

Parkeren in Amsterdam

Online reserveren in parkeergarage IJDock:

Voordelig parkeren in hartje Amsterdam kan bij parkeergarage IJDock. Op loopafstand vindt u de grachtengordel van Amsterdam, de hippe Haarlemmerbuurt, de 9 straatjes met al zijn leuke winkeltjes en vele bezienswaardigheden, waaronder het Anne Frank Huis.

Reserveer hier uw parkeerplek!

Online reserveren in parkeergarage Olympisch Stadion:

Vanaf de parkeergarage ben je met het openbaar vervoer zó bij de grachtengordel, het Rijksmuseum en vele andere bezienswaardigheden. Parkeergarage Olympsich Stadion is hét ideale startpunt voor je bezoek aan het centrum van Amsterdam!

Reserveer hier uw parkeerplek!

Online reserveren in parkeergarage IJ-oever Centrum:

Vanaf de parkeergarage ben je op loopafstand van Amsterdam Centraal, Muziekgebouw aan ’t IJ en vele andere bezienswaardigheden! Of je nu wilt shoppen in Amsterdam, het NEMO Science Museum wilt bezoeken of een dagje Artis op de planning hebt staan. Parkeergarage IJ-oever Centrum is hét ideale startpunt voor jouw bezoek aan Amsterdam!

Reserveer hier uw parkeerplek!

Parkeren in Den HaagOnline reserveren in parkeergarage Museumkwartier:


Parkeren in het centrum van Den Haag en zo het hart van het Museumkwartier oplopen, dat kan bij parkeergarage Museumkwartier. Met diverse musea om de hoek, zoals het Mauritshuis, Escher in het Paleis en de Koninklijke Schouwburg is parkeergarage Museumkwartier dé plek om te parkeren en snel op uw bestemming te zijn. 

Reserveer hier uw parkeerplek!

Online reserveren in parkeergarage Helicon:

Een goed bereikbare, comfortabele en goedkope plek om te parkeren, dat is parkeergarage Helicon in Den Haag! Vanaf de parking loopt u direct richting het centrum van Den Haag met al zijn leuke winkels. Meer in voor een culturele dag? Het Literatuurmuseum en het Kinderboekenmuseum bevinden zich op loopafstand!

Reserveer hier uw parkeerplek!

Online reserveren in parkeergarage Boulevard:

Parkeren direct aan het strand in Scheveningen? Dat kan nu bij parkeergarage Boulevard. Perfect voor een stranddag of een leuk etentje aan de Boulevard. Reserveer nu je parkeerplek snel en makkelijk online!

Reserveer hier uw parkeerplek!

Parkeren in RotterdamOnline reserveren in parkeergarage Markthal:

Comfortabel en voordelig parkeren, dat doet u bij parkeergarage Markthal in Rotterdam. Vanaf de garage loopt u zo direct de bovenliggende Markthal in. Door de centrale ligging in het centrum van Rotterdam zijn vele winkels, restaurants, bezienswaardigheden en andere uitgaansgelegenheden op loopafstand.

Reserveer hier uw parkeerplek!

Online reserveren in parkeergarage Lijnbaan:

Vanaf de garage loopt u zo direct de omliggende winkelgebieden in zoals de Lijnbaan, Koopgoot, Witte de Withstraat, Karel Doormanstraat en de Nieuwe Binnenweg.

Reserveer hier uw parkeerplek!

Online reserveren in parkeergarage World Port Center:

Gemakkelijk en voordelig parkeren kan bij parkeergarage WPC! Loop vanuit het WPC direct de Kop van Zuid op, met genoeg leuke restaurants, hotels en andere bezienswaardigheden.

Reserveer hier uw parkeerplek!

Online reserveren in parkeergarage WTC Beursplein:

Door de centrale ligging in het centrum van Rotterdam bevinden zich vele winkels, restaurants, bezienswaardigheden en andere uitgaansgelegenheden op loopafstand van parkeergarage WTC Rptterdam. Of je nu lekker wilt shoppen in de Bijenkorf of de hippe Meent wilt ontdekken.

Reserveer hier uw parkeerplek!

Parkeren in Haarlem

Online reserveren in parkeergarage Station:

Online reserveren in Haarlem is goedkoop bij Interparking Station. Vanaf de garage ben je op loopafstand van het centrum van Haarlem, Station Haarlem en vele bezienswaardigheden. Of je nu wilt shoppen in de gezellige Gouden Straatjes, het oudste museum van Nederland wilt bezoeken ‘Het Teylers Museum of de hofjes van de Hofjesstad wilt ontdekken.

Reserveer hier uw parkeerplek!

Parkeren in Utrecht


Online reserveren in parkeergarages Hoog Catharijne:

De gezellige binnenstad van Utrecht verkennen en in de buurt parkeren? Dat kan bij de parkeergarages van Hoog Catharijne. U loopt zó de leuke binnenstad in met al zijn gezellige terrasjes, restaurants, winkels en musea.

Reserveer hier uw parkeerplek!

Parkeren in Groningen

 

Online reserveren in parkeergarages Groningen:

Een dag Groningen op de planning staan? Via één van de Interparking parkeergarages bent u op loopafstand van al het moois wat Groningen te bieden heeft. Of u nu wilt shoppen, een museum wilt bezoeken, of wilt genieten van de vele terrassen of restaurants in het historische centrum. Parkeergarage Centrum of Bios zijn het ideale startpunt voor uw bezoek aan het centrum van Groningen!

Reserveer hier uw parkeerplek!