Day Trip Parking

Day Trip Parking

Een dagje uit? De hele dag (00.00 tot 24.00 uur) voordelig parkeren in het centrum van de stad vanaf € 10,- met Day Trip Parking.

Hotel Parking

Hotel Parking

Overnachten in de stad? Parkeer uw auto met Hotel Parking en uw auto staat veilig en voordelig geparkeerd tijdens uw verblijf. Onbeperkt in- en uitrijden!

Dinner Parking

Dinner Parking

Gezellig avondje uit? Boek nu een parkeerplaats voor de hele avond vanaf € 5,- met Dinner Parking.

Abonnementen

Abonnementen

Wilt u voor een langere periode parkeren? Met een abonnement bent u verzekerd van een plaats en voordeliger uit! Bekijk bij welke parkeervoorzieningen u een abonnement kunt aanvragen.

Meer

Waardekaarten

Waardekaarten

Met behulp van waardekaarten, kunnen u en uw gasten een periode gratis parkeren in onze parkeergarages. U kunt deze kaarten bestellen op basis van tijd of geldbedrag.

Meer

Elektrische oplaadpunten

Elektrische oplaadpunten

Interparking stimuleert het gebruik van milieuvriendelijke voertuigen. Steeds meer parkeervoorzieningen van Interparking beschikken dan ook over elektrische oplaadpunten.

Meer

Parkeergarages die bijdragen aan een aantrekkelijke en bereikbare leefomgeving

Klantvriendelijke parkeervoorzieningen

De 148 Europese Standard Parking Awards die Interparking tot op heden heeft ontvangen zijn een weerspiegeling van de kwaliteit van onze producten en diensten.

Strategische locaties

Ons streven is het creëren van een goede doorstroming van het autoverkeer en het voorkomen van verkeersopstoppingen; zowel in binnensteden, als bij winkelcentra, kantoorlocaties, vervoersknooppunten en ziekenhuizen.

Toegankelijkheid, mobiliteit & serviceverlening

Altijd welkom zijn, waarbij de menselijke interactie niet uit het oog wordt verloren en klantgerichtheid voorop staat. Zowel op locatie als op afstand zijn wij onze klanten altijd van dienst.

Aandacht voor het milieu

Interparking is een CO2-neutrale organisatie. We investeren continu in milieuvriendelijke oplossingen.