Reserveren

Day Trip Parking

Day Trip Parking

Een dagje er op uit ? Parkeer, een hele dag, voordelig in het centrum van de stad vanaf € 10,- met Day Trip Parking. Reserveer je parkeerplaats voor op één dag tussen 00.00 tot s 'avonds 24.00 uur (1 dag datum), 1 x in- en uitrijden.

Flex Parking

Flex Parking

Ben je van plan om meer dan één dag te parkeren en/ of wil je vaker in of uit kunnen rijden? Boek dan Flex Parking vanaf slechts €15,- per 24 uur. Parkeer voor één of meerdere dagen en rij onbeperkt in en uit.

Avond Parking

Avond Parking

Gezellig avondje uit? Boek nu een parkeerplaats voor de hele avond vanaf € 6,50 met Avond Parking. Parkeren van 18:00 tot 01:00 uur, 1 x in- en uitrijden.

Pcard+

pcard

Bespaar tot wel 15% korting op je parkeerkosten bij 500 deelnemende Interparking garages in Europa én profiteer van exclusieve aanbiedingen en kortingen! 

Meer

Abonnementen

abonnement
Met onze abonnementen ben je gegarandeerd van een parkeerplek én bespaar je ook nog eens tijd en geld!

Meer

Mobiel betalen via QR-code

Mobiel betalen QR-code

Betaal je parkeerkosten snel en gemakkelijk met je mobiel door simpelweg de QR-code op je parkeerticket te scannen.

Meer

Parkeergarages die bijdragen aan een aantrekkelijke en bereikbare leefomgeving

Klantvriendelijke parkeervoorzieningen

De 198 Europese Standard Parking Awards die Interparking tot op heden heeft ontvangen zijn een weerspiegeling van de kwaliteit van onze producten en diensten.

Strategische locaties

Ons streven is het creëren van een goede doorstroming van het autoverkeer en het voorkomen van verkeersopstoppingen; zowel in binnensteden, als bij winkelcentra, kantoorlocaties, vervoersknooppunten en ziekenhuizen.

Toegankelijkheid, mobiliteit & serviceverlening

Altijd welkom zijn, waarbij de menselijke interactie niet uit het oog wordt verloren en klantgerichtheid voorop staat. Zowel op locatie als op afstand zijn wij onze klanten altijd van dienst.

Aandacht voor het milieu

Interparking is een CO2-neutrale organisatie. We investeren continu in milieuvriendelijke oplossingen.