Reserveren

Day Trip Parking

Day Trip Parking

Een dagje er op uit ? Profiteer van een hele dag voordelig parkeren in het centrum vanaf € 10,- met Day Trip Parking. Parkeren op één dag tussen 00.00 tot s'avonds 24.00 uur (1 dag datum), 1x in- en uitrijden.

Flex Parking

Flex Parking

Blijft u langer dan 1 dag geparkeerd en wenst u meer flexibiliteit? Met Flex Parking kunt u voor meerdere dagen parkeren al vanaf €15,- per 24 uur. Onbeperkt in- en uitrijden mogelijk!

Avond Parking

Avond Parking

Gezellig avondje uit? Boek nu een parkeerplaats voor de hele avond vanaf € 6,50 met Avond Parking. Parkeren van 18:00 tot 01:00 uur, 1 x in- en uitrijden.

Pcard+

pcard

Parkeer met nog meer gemak, nooit meer langs de betaalautomaat en bespaar tot wel 30% op je parkeerkosten bij deelnemende Interparking parkeergarages!

Meer

Abonnementen

abonnement

Parkeer zonder zorgen bij een parkeergarage bij u in de buurt. Met een abonnement bent u verzekerd van een plaats én bent u voordeliger uit!

Meer

Mobiel betalen via QR-code

Mobiel betalen QR-code

Wil je niet meer in de rij bij de betaalautomaat? Vanaf nu betaal je jouw parkeerkosten eenvoudig met jouw mobiel door de QR-code op het parkeerticket te scannen. Wel zo makkelijk!

Meer

Parkeergarages die bijdragen aan een aantrekkelijke en bereikbare leefomgeving

Klantvriendelijke parkeervoorzieningen

De 198 Europese Standard Parking Awards die Interparking tot op heden heeft ontvangen zijn een weerspiegeling van de kwaliteit van onze producten en diensten.

Strategische locaties

Ons streven is het creëren van een goede doorstroming van het autoverkeer en het voorkomen van verkeersopstoppingen; zowel in binnensteden, als bij winkelcentra, kantoorlocaties, vervoersknooppunten en ziekenhuizen.

Toegankelijkheid, mobiliteit & serviceverlening

Altijd welkom zijn, waarbij de menselijke interactie niet uit het oog wordt verloren en klantgerichtheid voorop staat. Zowel op locatie als op afstand zijn wij onze klanten altijd van dienst.

Aandacht voor het milieu

Interparking is een CO2-neutrale organisatie. We investeren continu in milieuvriendelijke oplossingen.