Day Trip Parking

Day Trip Parking

Een dagje uit? De hele dag (00.00 tot 24.00 uur) voordelig parkeren in het centrum van de stad vanaf € 10,- met Day Trip Parking. Minimaal één dag van te voren reserveren.

Hotel Parking

Hotel Parking

Overnachten in de stad? Parkeer uw auto met Hotel Parking en uw auto staat veilig en voordelig geparkeerd tijdens uw verblijf. Onbeperkt in- en uitrijden!

Dinner Parking

Dinner Parking

Gezellig avondje uit? Boek nu een parkeerplaats voor de hele avond vanaf € 5,- met Dinner Parking. Parkeren van 18:00 tot 01:00 uur, 1 x in- en uitrijden.

Parkeren met de Pcard+

pcard

Parkeer met nog meer gemak, nooit meer langs de betaalautomaat en bespaar tot wel 30% op je parkeerkosten bij deelnemende Interparking parkeergarages!

Meer

Abonnementen

abonnement

Parkeer zonder zorgen bij een parkeergarage bij u in de buurt. Met een abonnement bent u verzekerd van een plaats én bent u voordeliger uit!

Meer

Elektrische oplaadpunten

Laadpaal

Interparking stimuleert het gebruik van milieuvriendelijke voertuigen. Steeds meer parkeervoorzieningen van Interparking beschikken dan ook over elektrische oplaadpunten.

Meer

Parkeergarages die bijdragen aan een aantrekkelijke en bereikbare leefomgeving

Klantvriendelijke parkeervoorzieningen

De 198 Europese Standard Parking Awards die Interparking tot op heden heeft ontvangen zijn een weerspiegeling van de kwaliteit van onze producten en diensten.

Strategische locaties

Ons streven is het creëren van een goede doorstroming van het autoverkeer en het voorkomen van verkeersopstoppingen; zowel in binnensteden, als bij winkelcentra, kantoorlocaties, vervoersknooppunten en ziekenhuizen.

Toegankelijkheid, mobiliteit & serviceverlening

Altijd welkom zijn, waarbij de menselijke interactie niet uit het oog wordt verloren en klantgerichtheid voorop staat. Zowel op locatie als op afstand zijn wij onze klanten altijd van dienst.

Aandacht voor het milieu

Interparking is een CO2-neutrale organisatie. We investeren continu in milieuvriendelijke oplossingen.