Klantvriendelijke parkeervoorzieningen

Parkeren moet makkelijk, snel en probleemloos verlopen. Daarom doen wij er alles aan om aan alle aspecten te voldoen die bijdragen aan een optimale parkeerbeleving. Bijvoorbeeld de vindbaarheid van de parkeervoorziening, een efficiënte routing om gemakkelijk bij de parkeerplaatsen te komen, brede rijbanen en ruime parkeervakken voor optimaal comfort én een gastvrije omgeving waarin bezoekers zich welkom voelen. Tegelijkertijd streven we ernaar om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Service met een "human touch"

Onze servicemedewerkers op locatie zijn getraind in gastvrijheid en het onderhoud van parkeervoorzieningen. Ze staan klaar om bezoekers te verwelkomen, te assisteren en eventuele vragen of problemen op te lossen. Op deze manier creëren wij een vriendelijke en behulpzame sfeer voor onze klanten. Daarnaast hebben we een toegewijde technische dienst en centrale meldkamer. Deze teams staan 24/7 paraat om snel te reageren op eventuele technische problemen, storingen of noodsituaties zodat wij onze bezoekers op elk moment kunnen ondersteunen om te zorgen voor een soepele en veilige parkeerervaring.

Servicemedewerker- Klantvriendelijke parkeervoorzieningen

Technologische innovatie voor een plezierige parkeerervaring

Bij Interparking lopen we voorop in technische ontwikkelingen om het parkeren zo comfortabel mogelijk te maken. We investeren continu in nieuwe technologieën en innovatieve oplossingen om de efficiëntie, veiligheid en gebruikerservaring van onze parkeervoorzieningen te verbeteren. Of het nu gaat om geavanceerde parkeersystemen, digitale parkeerdiensten of andere technologische vooruitgangen, wij staan open voor nieuwe mogelijkheden die wij kunnen implementeren in onze dienstverlening. 

European Standard Parking Awards 

In alle landen waarin Interparking actief is, streven wij voortdurend naar verbetering van de kwaliteit van onze diensten. Dit toetsen wij aan de hand van de 'European Standard Parking Award'-normering. Deze award erkent parkeervoorzieningen die uitblinken op het gebied van veiligheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid. We zijn trots te kunnen melden dat maar liefst 245 van onze parkeervoorzieningen bekroond zijn met de European Standard Parking Award, waarvan 8 zelfs de prestigieuze ESPA Gold award hebben ontvangen. 

In Nederland hebben we de afgelopen jaren met trots drie nieuwbouwprojecten opgeleverd die allemaal zijn bekroond met een ESPA Gold award. In 2015 ontving de Markthal parkeergarage deze onderscheiding, gevolgd door de parkeergarage Museumkwartier in 2017 en de parkeergarage Boulevard in 2019. In 2022 is de parkeergarage Boulevard zelfs uitgeroepen tot een van de drie beste parkeergarages in heel Europa.