Zakendoen met Interparking

Wij doen er alles aan om zorgeloos en gemakkelijk parkeren voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken en vinden dat een gebied aantrekkelijker is zonder blik op straat. Daarom zetten wij ons dagelijks in om de mobiliteit blijvend te verduurzamen en de verkeersstroming in steden te optimaliseren. Dit doen wij middels onze kwalitatief hoogwaardige parkeervoorzieningen die goed geïntegreerd zijn in de omgeving. Door deze aanpak dragen wij bij aan een betere doorstroming en een positieve impact op de leefbaarheid van steden. 

Interparking streeft naar een optimale klantbeleving  

Met meer dan 65 jaar ervaring beschikken wij over de expertise om passende oplossingen te vinden, vanaf het allereerste ontwerp tot en met de beheerfase. Wij hechten veel belang aan vindbaarheid, routing, comfort, gastvrijheid en betaalgemak. Ons doel is om bezoekers een optimale parkeerervaring te bieden en onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Of het nu als eigenaar, huurder of dienstverlener is, wij zetten ons in voor een uitstekende klantbeleving op alle niveaus.

De 5 voordelen van samenwerken met Interparking

  1. Optimale klantbeleving. Het bieden van optimale parkeerbeleving aan onze bezoekers heeft onze hoogste prioriteit.
  2. Brede focus. Wij richten ons op koop, huur en beheer van parkvoorzieningen.
  3. Creëren van klantvriendelijke oplossingen. Onze expertise ligt in het realiseren van klantvriendelijke parkeervoorzieningen bij nieuwbouw, transformatie en renovatie.
  4. Maximaliseren van rendement. Wij beschikken over de kennis en commerciële tools om parkeerplaatsen maximaal te benutten.
  5. Financieel krachtig. Wij zijn een solvabele en financieel krachtige onderneming. In 2022 boekte de Interparking Groep een gestage groei, met een recurrente omzet van 491,4 miljoen euro en een economische EBlTDA van 143.6 miljoen euro.

Wij geven graag advies 

Wij denken graag mee over de mogelijkheden met betrekking tot jouw parkeervraagstuk. Neem voor meer informatie, een afspraak of vragen contact op met onze specialisten via partnerships@interparking.nl.

Zaken doen met Interparking