Optimaliseren van rendement

Ons innovatieve online reserveringssysteem verhoogt de vindbaarheid en het rendement van parkeergarages aan de rand van stadscentra. Deze "park & walk" locaties beschikken over een goede bereikbaarheid en zijn gelegen op een korte loopafstand van de populaire hotspots. Ontdek de voordelen van ons gebruiksvriendelijke boekingssysteem met optimale mogelijkheden voor yield & revenue management. Dit in combinatie met de inzet van de juiste marketingmix zorgt voor een groeiend aantal extra bezoekers boven op de reguliere kortparkeerders.

Interesse om jouw parkeervoorziening hierop aan te sluiten? Neem contact met ons op via partnerships@interparking.nl.

 

Wat zijn de voordelen van online reserveren voor jouw bezoekers?

Door vooraf online te reserveren, kunnen bezoekers profiteren van aantrekkelijk gereduceerde tarieven. De betaling wordt veilig en gemakkelijk verwerkt via onze webshop, waar verschillende betaalopties beschikbaar zijn, zoals iDeal, Mastercard of Visa. Bij aankomst kunnen bezoekers moeiteloos het parkeerterrein betreden door middel van kentekenherkenning of door het scannen van een QR-code vanaf hun mobiele telefoon. Zo hoeft men niet meer langs de betaalautomaat en kan men zorgeloos in- en uitrijden.

Wij geven graag advies 

Wil je meer weten over online reserveren? Wij gaan graag met je in gesprek om te zorgen dat jouw parkeerplaatsen optimaal worden benut en de vindbaarheid van jouw locatie vergroot wordt. Neem voor meer informatie, een afspraak of vragen contact op met onze specialisten via partnerships@interparking.nl.