Nieuws

 • ESPA Gold award voor Interparking Willemspoort in Den Bosch
  ESPA Gold award voor Interparking Willemspoort in Den Bosch
  30-05-2024

  Parkeergarage Willemspoort in Den Bosch is onderscheiden met de gouden editie van de European Standard Parking Award: de ESPA Gold Award. De garage, eigendom van exploitant Interparking, ontving op 28 mei jl. het kwaliteitslabel uit handen van Peter Dingemans, vicevoorzitter van Vexpan, het platform voor parkeren in Nederland.

  Lees meer
 • Upgrade Interparking Lijnbaan in Rotterdam gereed
  Upgrade Interparking Lijnbaan in Rotterdam gereed
  11-03-2024

  Met groot genoegen kondigen we aan dat de gehele upgrade van Interparking Lijnbaan succesvol is afgerond! 

  Lees meer
 • Gratis laden in parkeergarage Willemspoort: een duurzame geste!
  Gratis laden in parkeergarage Willemspoort: een duurzame geste!
  05-03-2024

  Om het elektrisch rijden te bevorderen, kondigt Interparking deze maand een mooie aanbieding aan in parkeergarage Willemspoort: gratis opladen gedurende de hele maand maart!

  Lees meer
 • Terugblik op 2023
  Terugblik op 2023
  15-01-2024

  We kijken positief terug op een goed en druk jaar waarin vele hoogtepunten hebben plaatsgevonden. Van de succesvolle opening van nieuwe parkeergarages tot omvangrijke renovatieprojecten, voortdurende digitalisering en de verbetering van onze dienstverlening. 

  Lees meer
 • Duurzame verlichting in parkeergarages Markthal en IJdock
  Duurzame verlichting in parkeergarages Markthal en IJdock
  19-12-2023

  In lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en milieubewuste initiatieven, hebben wij de afgelopen weken in samenwerking met Rentalite innovatieve duurzame verlichting geïnstalleerd in de parkeergarages van Markthal en IJdock. 

  Lees meer
 • Parkeren als onderdeel van een duurzaam stadsleven
  Parkeren als onderdeel van een duurzaam stadsleven
  26-01-2023

  De wereld om ons heen verandert. Onze steden worden drukker en we hechten steeds meer waarde aan de kwaliteit van onze leefomgeving. Maar welke plaats heeft de auto in de toekomst nog in een stadscentrum en wat betekent dit voor de bereikbaarheid? Lees in bijgaand blog met welke activiteiten Interparking de maatschappij ondersteunt om de doorstroming in steden te optimaliseren en de mobiliteit blijvend te verduurzamen. 

  Lees meer
 • Terugblik op 2022
  Terugblik op 2022
  09-01-2023

  We kijken terug op een goed en druk jaar waarin veel veranderingen hebben plaatsgevonden. Nadat we half januari uit de harde lockdown kwamen, werden in maart de laatste coronaregels losgelaten. Dit had een groot impact op onze business. Onze bezoekers vonden de weg weer terug naar de parkeergarages en het aantal online reserveringen groeide explosief. Wij zijn trots dat, we mede door deze omzetgroei, weer terug zijn op het niveau van de periode voor corona.

  Lees meer
 • Bob Poot benoemd tot nieuwe COO Interparking Nederland
  Bob Poot benoemd tot nieuwe COO Interparking Nederland
  08-12-2022

  Bob Poot is per 1 december benoemd tot operationeel directeur (COO) van Interparking Nederland. Hiermee is de invulling van de directie, na het vertrek van Thomas van Dongen, compleet.

  Lees meer
 • Tweede fase upgrade Interparking Lijnbaan van start
  Tweede fase upgrade Interparking Lijnbaan van start
  06-12-2022

  Interparking Lijnbaan, gelegen in het bruisende hart van Rotterdam, ondergaat momenteel een totale upgrade naar een kwalitatief hoogwaardig en klantvriendelijke parkeervoorziening. Na de aanpassingen eerder dit jaar zoals de vernieuwde entree, de verruimde parkeervakken, de uitbreiding van de laadcapaciteit van 7 naar 22 laadvoorzieningen en de nieuwe belijning op de vloeren, legt Motive Liften BV nu de laatste hand aan de renovatie van de liften. Dit project zal voor de Kerstdagen gereed zijn.

  Lees meer
 • Interparking Boulevard verkozen tot de top 3 van beste parkeergarages in Europa
  Interparking Boulevard verkozen tot de top 3 van beste parkeergarages in Europa
  13-09-2022

  Rotterdam, 13 september 2022 – Interparking Boulevard is, in Brussel tijdens de 20e editie van het EPA congres, uitgeroepen tot één van de drie beste nieuwe parkeergarages in Europa. Deze parkeergarage is met haar een unieke ligging, direct aan de boulevard in Scheveningen, een onderdeel van de herontwikkeling van het noordelijke deel van boulevard en volledig geïntegreerd in haar omgeving. Het architectonisch gebouw, waarin Interparking Boulevard zich bevindt, straalt met de winkels, horeca en deze kwalitatief hoogwaardige parkeervoorziening volop allure uit.

  Lees meer