Terug naar het nieuwsoverzicht

Interparking start beheer parkeergarage WTC The Hague

12-04-2016

Sinds 1 april 2016 beheert Interparking namens Bouwinvest en CBRE als vastgoedbeheerder parkeergarage WTC The Hague. Interparking kwam uit de offerteronde met diverse marktpartijen, begeleid door SENS real estate, als beste naar voren. De ondergrondse parkeergarage beschikt over zo’n 1.000 plaatsen verdeeld over 2 verdiepingen en faciliteert de bezoekers, kantoren en hotelgasten van het World Trade Center. Via een web-based reserveringsplatform kunnen bezoekers van het WTC vooraf aangemeld worden en in- en uitrijden middels kentekenherkenning. 

Als onderdeel van de herontwikkeling van de publieke ruimte van het WTC The Hague, adviseert Interparking in het verbeteren van de wayfinding en routing van de parkeergarage. Op korte termijn wordt dit zichtbaar door het plaatsen van nieuwe bebording die aansluit op de huisstijl van het WTC.

Het complex is gelegen in het Beatrixkwartier in Den Haag en beschikt over ruim 42.500 m² aan kantoorruimte, gecombineerd met een Congres Center, Business Center, Art Gallery, restaurants, kinderopvang,  fitnesscentrum  en een 4-sterren hotel (NH Hotel). 

Bekijk hier meer informatie over WTC The Hague en de herontwikkeling.

WTC The Hague