Terug naar het nieuwsoverzicht

Verkiezing Beste Binnenstad

23-04-2015
Met bijzonder veel plezier heeft Interparking Nederland zich tussen de hoofdpartners geschaard die de Verkiezing Beste Binnenstad 2015-2017 mede mogelijk maken.

Als één van de toonaangevende parkeerexploitanten in Nederland zien wij het belang van het zo goed mogelijk functioneren van de Nederlandse binnensteden. Een Verkiezing tot beste binnenstad is een extra aanmoediging voor de steden om meer publiciteit te geven aan hun inspanningen om de binnensteden kwalitatief te stimuleren.

In ons vakgebied – mobiliteit en parkeren – willen wij graag ons steentje bijdragen en de jury zo goed mogelijk te ondersteunen. Interparking is op 69 locaties in Nederland actief op het gebied van exploitatie en/of beheer van parkeervoorzieningen. Wij maken onderdeel uit van één van de vier grootste Europese parkeerexploitanten. Onze missie ‘Making the world move better’ vormt het uitgangspunt voor onze duurzame parkeeroplossingen, maar is inhoudsloos zonder de samenwerking en inbreng van  alle stakeholders in de (binnen)steden.  Wij zijn benieuwd welke steden zich zullen presenteren en welke binnenstad dit jaar gaat winnen!

De Verkiezing  Beste Binnenstad is een initiatief van het Platform Binnenstadsmanagement en wordt dit jaar voor de 7e keer gehouden.  Meer informatie vindt u op www.debestebinnenstad.nl .

Verkiezing Beste Binnenstad