Terug naar het nieuwsoverzicht

Drie nieuwe parkeervoorzieningen voor Interparking in Rotterdam

05-04-2019

Interparking heeft twee overeenkomsten afgesloten voor het beheer van de parkeervoorzieningen bij het World Trade Center (WTC) en het World Port Center (WPC) in Rotterdam. Dit is na Alexandrium het derde nieuwe project in Rotterdam voor Interparking dit jaar. Met deze nieuwe parkeergarages heeft Interparking met 14 parkeervoorzieningen ruim 6.500 parkeerplaatsen in beheer in Rotterdam.

Het bruisende hart van Rotterdam 
Interparking is op 4 april gestart met het beheer van de parkeergarages WTC P1/P2 en WTC Beursplein. WTC Rotterdam beschikt over 51.500 m2 kantoorruimte. WTC Rotterdam brengt professionals en bedrijven met elkaar in contact in een internationale omgeving. Vanaf mei is het hoofdkantoor van Interparking Nederland gehuisvest in WTC Rotterdam. 


World Trade Center Rotterdam 

Icoon van moderne architectuur in Rotterdam
Op 1 april is gestart met het beheer van de parkeervoorziening van het World Port Center. In het prominente kantoorgebouw, aan de kop van de Wilhelminapier, is het hoofdkantoor van het Gemeentelijk Havenbedrijf en de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond gevestigd. De 495 parkeerplaatsen tellende parkeervoorziening ligt meteen naast het bekende Hotel New York, het Fotomuseum, de Foodhallen en Lantarenvenster.


Het World Port Center aan de kop van de Wilhelminapier