Terug naar het nieuwsoverzicht

Parkeergarage Markthal onderscheiden met een ESPA

02-10-2014

Tijdens de officiële opening van parkeergarage Markthal heeft Interparking uit handen van de Vexpan een European Standard Parking Award (ESPA) ontvangen. De splinternieuwe parkeergarage is op een hoogwaardig niveau ingericht en uitgerust met de modernste technieken. Zo beschikt het over een parkeergeleidingsysteem (vol/vrij signalering per plaats), hoogwaardige vloercoating, energiezuinige ledverlichting, kentekenherkenning en online reserveren. Met online reserveren biedt Interparking diverse parkeerproducten zoals Dinner Parking aan.

Ook is het kwaliteitsniveau van de parkeergarage hoog vanwege de luxe voetgangersgebieden, het aantal mindervalideplaatsen, elektrische oplaadpunten, Dip & Go (een nieuwe betaalwijze waarbij je met je betaalpas zonder pincode betaalt bij de in- en uitrit), aanwezigheid van toiletten en de klantgerichte servicemedewerkers van Interparking (24/7).

Al tijdens de officiële opening blijkt parkeergarage Markthal een groot succes gezien de grote hoeveelheden bezoekers die al de weg weten te vinden naar de parkeergarage.

Compilatie

Met de klok mee, Dhr R. Cracco (CEO Interparking Group) opent officieel parkeergarage Markthal, de royale roltrappen, parkeergeleidingsysteem, Dhr. Johan Tol (CEO Interparking Nederland) ontvangt de award uit handen van dhr. Peter Martens namens de Vexpan.