Terug naar het nieuwsoverzicht

Parkeergarages p2 & p8 stadshart zoetermeer na upgrade onderscheiden met een espa

18-05-2016

Unibail-Rodamco en Interparking ontvingen uit handen van de Vexpan de European Standard Parking Award (ESPA) voor de parkeergarages P2 Bovenlangs en P8 Nederlandlaan van Stadshart Zoetermeer.

Beide garages bieden in totaal plaats voor meer dan 1100 auto’s en hebben naast alle andere parkeervoorzieningen van Stadshart de afgelopen periode een upgrade gehad. Door onder andere nieuw schilderwerk en belijning aan te brengen hebben de parkeergarages een frisse en moderne uitstraling gekregen. Unibail-Rodamco is dan ook blij met de ontvangst van het Europese keurmerk voor de garages. De ambitie is om de andere parkeergarages van Stadshart Zoetermeer ook te laten onderscheiden met een ESPA.

Met de ontvangst van de twee ESPA’s is het aantal awards van Interparking in Nederland gestegen naar 25. In Europa zijn 161 parkeervoorzieningen van Interparking onderscheiden met een award.

ESPA Stadshart Zoetermeer

Foto van links naar rechts: Johan Tol (Interparking), Marlies van Driel  (Unibail-Rodamco) Wouter van Boggelen (Vexpan).

P8 Nederlandlaan Zoetermeer