Terug naar het nieuwsoverzicht

Interparking breidt verder uit in Rotterdam met parkeergarage Central Plaza

05-09-2019

Interparking heeft een overeenkomst gesloten met Cromwell Property Group voor het beheer van parkeergarage Central Plaza, gelegen onder het gelijknamige gebouw in Rotterdam. Central Plaza ligt in het Rotterdam Central Business District en bestaat uit kantoorruimte, een parkeergarage met 487 plaatsen, een winkelpassage en een woontoren.

Ook bij de geplande renovatiewerkzaamheden zal Interparking haar expertise inbrengen. “Parkeergarage Central Plaza zal de komende periode worden voorzien van nieuwe ledverlichting, schilderwerk, vloerafwerking en bebording”, aldus Bob Poot, manager business development bij Interparking Nederland. “Wij zijn trots op onze rol bij dit project en streven ernaar om een vergelijkbaar resultaat te halen als bij de renovatie van parkeergarage Helicon in 2018”.

Central Plaza is de 15e parkeergarage van Interparking in Rotterdam. Eerder dit jaar voegde Interparking de parkeervoorzieningen bij het World Port Center, World Trade Center en Alexandrium Shopping Centre toe aan haar portefeuille.

Ter illustratie: Brochure renovatie parkeergarage Helicon