Terug naar het nieuwsoverzicht

Interparking houdt parkeertarieven laag in Amsterdam

19-04-2019

Op zondag 14 april zijn de tarieven voor parkeren op straat in het centrum van Amsterdam gestegen naar € 7,50 per uur. Omdat Interparking parkeren zo comfortabel en klantvriendelijk mogelijk wilt maken én houden, houdt Interparking haar parkeertarieven laag.

Interparking biedt parkeerders zelfs de mogelijkheid om met vroegboek-korting te parkeren. Reserveer je bijvoorbeeld een parkeerplaats bij parkeergarage IJDock, dan parkeer je al een hele dag vanaf € 10,-. Dit in tegenstelling tot de parkeerkaarten die voor parkeren op straat te koop zijn en voor € 67,50 per dag aangeschaft kunnen worden.

Vincent Raaphorst, Marketing & Sales Manager bij Interparking Nederland: “De parkeertarieven in Amsterdam zijn fors gestegen. Wij willen onze parkeerders belonen met een laag parkeertarief wanneer ze zich aan ons binden door middel van een online reservering.

In Amsterdam is voordelig online reserveren mogelijk bij parkeergarage IJDock via www.parkereninijdock.nl en parkeergarage Olympisch Stadion via www.parkereninolympischstadion.nl.

Vincent Raaphorst: “Door constant te innoveren en klanten aan ons te binden met onze producten en diensten, kunnen wij de parkeertarieven laag houden. Zo hebben wij onlangs in Nederland de Pcard+ gelanceerd, de Interparking loyaliteitskaart waarmee parkeerders automatisch met korting parkeren bij meer dan 500 Interparking parkeergarages in Europa.”

Bij het in- en uitrijden scannen gebruikers hun pas, en parkeren vervolgens een hele dag in parkeergarage IJDock voor maar € 20,-. Kijk op de website www.pcard.nl voor de parkeervoorzieningen waar parkeren met de Pcard+ mogelijk is en de geldende kortingstarieven.