Terug naar het nieuwsoverzicht

Klépierre en Interparking breiden samenwerking uit richting Rotterdam

28-02-2019

Klépierre en Interparking hebben onlangs de overeenkomst voor het beheer van de parkeervoorzieningen van winkelcentrum Hoog Catharijne verlengd. Het contract is daarnaast uitgebreid met het beheer van parkeergarage Noord (857 plaatsen) en parkeergarage Zuid (373 plaatsen) van Alexandrium Shopping Center in Rotterdam. Het winkelcentrum bestaat uit 45.500 m2 winkelruimte en ontvangt jaarlijks meer dan 8 miljoen bezoekers.


Parkeergarage Noord bij Alexandrium Shopping Center in Rotterdam.

Rolf Oostendorp, CEO van Interparking: “Dat onze geslaagde samenwerking met Klépierre bij winkelcentrum Hoog Catharijne heeft geleid tot een nieuw contract is voor ons een mooie waardering voor de kwaliteit van onze dienstverlening.”

In samenwerking met Klépierre zal Interparking haar expertise op het gebied van het renoveren van parkeervoorzieningen inzetten om beide parkeergarages van een hoogwaardige upgrade te voorzien.


P5 bij winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht.

Interparking is sterk vertegenwoordigd in het beheer van parkeervoorzieningen bij winkelcentra in Nederland, waaronder: het Stadshart in Zoetermeer, Vier Meren in Hoofddorp, Middenwaard in Heerhugowaard, Het Rond en Castellum in Houten, Markthal en Bigshops in Rotterdam, ’t Hoge Veen in Den Haag en Vleuterweide en Hoog Catharijne in Utrecht. Met deze nieuwe beheerovereenkomst voegt Interparking wederom een mooi project toe aan haar portfolio.