Terug naar het nieuwsoverzicht

Parkeergarage Markthal viert eerste verjaardag met Tesla’s en piccolo’s

05-10-2015

De parkeergarage onder de Markthal in Rotterdam bestond vorige week precies één jaar. wij lieten deze verjaardag niet zomaar voorbij gaan en vierde deze mijlpaal afgelopen zaterdag samen met alle bezoekers.

Wij deden dit op een manier die bij de parkeergarage past: duurzaam en gastvrij. Piccolo’s stonden klaar om de bezoekers als echte VIP’s te ontvangen en in samenwerking met Tesla Motors kregen bezoekers de mogelijkheid om een proefrit te maken in de elektrische Tesla model S.

Geslaagd verjaardagsfeest
Johan Tol, CEO bij Interparking, kijkt met een goed gevoel terug op de verjaardag van de parkeergarage. “Het was echt een feest om het eenjarig bestaan van de parkeergarage samen met onze bezoekers te vieren. Ik heb ze persoonlijk kunnen spreken en veel blije gezichten gezien. De proefritten in de Tesla’s maakten de dag compleet,” aldus Johan Tol.

Met een winactie op Facebook kreeg een aantal bezoekers de garantie op een rijervaring in een duurzame Tesla-auto. Naim Tufan was één van de gelukkige winnaars. “Ik ben voorstander van het verminderen van CO2-uitstoot, daarom vind ik Tesla zo’n mooi merk. Tijdens de rit had ik het gevoel dat ik thuis op de bank zat, zo comfortabel en geruisloos was de auto,” aldus Naim.

Parkeren als VIP
Trouwe bezoeker van de parkeergarage, Kevin Lanser uit Vlaardingen, werd vorige week verkozen tot winnaar van het Interparking VIP-arrangement. Hij mocht de hele dag gratis parkeren en werd met zijn gezin getrakteerd op een lunch bij restaurant Fellini Rotterdam. Kevin is enthousiast over de parkeergarage van Interparking: “Dankzij het ideale belichtingssysteem en de vele herkenningspunten in de garage is alleen het parkeren al een feest.”

Piccolo bij intrit Markthal

Tesla proefrit

Feestelijke intrit Markthal

Winnaar Teslarit