Terug naar het nieuwsoverzicht

Introductie Park & Bike concept in IJDock Amsterdam Centrum

21-01-2016

Logo Park + Bike

In hartje Amsterdam parkeren en snel op de fiets verder? Dit is nu mogelijk met Park & Bike! Met Park & Bike kunt u de hele dag voordelig parkeren in parkeergarage IJDock en een fiets huren in één. Een snelle én sportieve manier om verder te reizen door het centrum van Amsterdam.

Vanuit de auto, zo op de fiets
Park & Bike is een unieke samenwerking tussen Amsterdam Bike Rent en Interparking. De fietsverhuurlocatie ligt direct boven de parkeergarage zodat u gemakkelijk vanuit uw auto snel op de fiets kunt stappen en uw reis per fiets kan vervolgen.

Hoe werkt het?
U kunt eenvoudig uw Park & Bike aanbieding boeken via parkereninijdock.nl. U parkeert de hele dag voor slechts € 10,- en kunt op vertoon van uw parkeerticket een fiets huren bij het bovengelegen Amsterdam Bike Rent voor € 7,50. Dit is 50% korting op het normale tarief en is ook geldig wanneer meerdere personen met u meereizen! Wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw parkeerplaats van te voren te reserveren, dan kunt u ook uw normale kortparkeerkaart van parkeergarage IJDock tonen aan de balie van Amsterdam Bike Rent. 

Meer informatie over Amsterdam Bike Rent kijk op amsterdambikerent.nl

Park & Bike