Terug naar het nieuwsoverzicht

Parkeergarage Helicon Den Haag en Mediamarkt Doetinchem onderscheiden met ESPA Award

05-03-2019

Parkeergarage Helicon in Den Haag en parkeergarage Mediamarkt in Doetinchem zijn op vrijdag 1 maart 2019 onderscheiden met een European Standard Parking Award (ESPA). Deze award is dé erkenning voor parkeergarages van een hoge kwaliteit. Wim van Egmond, regiomanager bij Interparking Nederland en Thomas van Dongen, Chief Operational Officer bij Interparking Nederland, hebben het kwaliteitslabel ontvangen uit handen van Martje Hoofs, bestuurslid van de Vexpan, het platform voor parkeren in Nederland.

 
(v.l.n.r. Thomas van Dongen, Martje Hoofs en Wim van Egmond)

Wim van Egmond: “Interparking hecht veel waarde aan de ESPA kwaliteitsnormering. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd met deze onderscheiding voor parkeergarage Helicon in Den Haag en Mediamarkt in Doetinchem!”

Een geüpgradede parkeergarage midden in Den Haag
Parkeergarage Helicon is gelegen in het centrum van Den Haag, dichtbij het NS-centraal station en op loopafstand van het Binnenhof, het Malieveld en het stadhuis van Den Haag.

De parkeergarage heeft in 2018 een grote upgrade gekregen. In slechts twee maanden is de parkeervoorziening met 226 plaatsen grondig gemoderniseerd naar een klant- en milieuvriendelijke parkeergarage. Zo biedt de parkeergarage bestuurders van elektrische voertuigen de mogelijkheid om in de garage de auto op te laden en wordt er gebruikgemaakt van moderne technieken om de bezoekers een optimale klantbeleving te bieden. Voor de vele vaste gebruikers is het nu mogelijk om in- en uit te rijden met kentekenherkenning, wat voor een optimale doorstroom zorgt bij de in- en uitritten. Ook vooraf een voordelige parkeerplek reserveren is mogelijk, via de website www.parkereninhelicon.nl.

Comfortabel parkeren in Doetinchem
Parkeergarage Mediamarkt bevindt zich recht boven de Mediamarkt aan de rand van het centrum van Doetinchem. De parkeergarage uit 2014 is ingericht met energiezuinige LED-verlichting en heeft 182 ruime parkeervakken. Sinds februari 2019 is parkeergarage Mediamarkt toegevoegd aan het Pcard+ netwerk van Interparking. Met de Pcard+ kunnen parkeerders gemakkelijk en met korting bij Interparking parkeergarages in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Groningen én vanaf nu in Doetinchem parkeren.

ESPA Award
De ESPA is in het leven geroepen door de Europese parkeerbranche, omdat zij de kwaliteit en het imago van parkeervoorzieningen wil verhogen. Dit Europese keurmerk onderstreept de kwaliteit van parkeergarages op het gebied van verlichting, gebruiksgemak, veiligheid en comfort.