Terug naar het nieuwsoverzicht

Parkeergarage Markthal bestaat één jaar. Vier het met ons mee!

22-09-2015

Op donderdag 1 oktober bestaat de Markthal parkeergarage precies één jaar. Sinds de opening heeft Interparking al meer dan een miljoen bezoekers in de parkeergarage mogen ontvangen. Om deze mijlpaal en het succes van de garage samen te vieren, nodigt Interparking bezoekers uit om op zaterdag 3 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur naar de parkeergarage te komen. Daar vieren we de verjaardag op een manier die bij Interparking past: duurzaam en gastvrij.

Voor één dag VIP
Tijdens deze feestelijke dag maakt Interparking van parkeren een beleving. Bezoekers worden feestelijk en als ware VIP’s ontvangen. Via online-reserveren kost parkeren deze dag met de speciale Markthal 1 jaar actie slechts één euro per uur. Maar dat is niet alles. In samenwerking met Tesla biedt Interparking bezoekers een ultieme, duurzame rijervaring aan in een Tesla Model S, de eerste elektrische premium sedan.

Bezoekers van de parkeergarage maken kans op een proefrit door mee te doen aan een winactie, die binnenkort bekend wordt gemaakt op de Facebook-pagina van Interparking. Naast de Tesla proefritten maken bezoekers van de Markthal parkeergarage kans op een VIP-arrangement inclusief lunch en gratis dagkaart. Het advies is om de Facebook-pagina van Interparking goed in de gaten te houden en op de hoogte te blijven van alle acties rondom het eenjarig bestaan van de parkeergarage!

Markthal 1 jaar