Terug naar het nieuwsoverzicht

Parkeergarage Weenapoint nieuw leven ingeblazen

22-12-2016

De parkeergarage van het Weenapoint in het Rotterdam Central District is ondanks zijn nominatie om gesloopt te worden, nieuw leven ingeblazen, met als eyecatcher een groene gevel van klimop. Met de renovatie is de naam omgedoopt tot Arrivals Parking. De garage bestaat uit 5 verdiepingen met 9 parkeerdekken en biedt ruimte aan 400 auto’s en 480 fietsen. De parkeergarage sluit goed aan bij de aangrenzende parktuin, die nu beschikt over wandelpaden, gazons en siergrassen.

Advisering
In opdracht van Maarsen Groep heeft Interparking een adviserende rol ingenomen wat betreft de renovatie van Arrivals Parking en de inkoop van de parkeerapparatuur begeleid. Door onder andere het nieuwe schilderwerk, vloercoating, bebording en ledverlichting heeft de parkeergarage een frisse en moderne uitstraling gekregen. Daarnaast zijn de in- en uitritten nu uitgerust met kentekenherkenning en speedgates. 



Vanaf 1 januari 2016 heeft Interparking het beheer overgenomen van Arrivals Parking van kantoren complex First in Rotterdam. Hiervoor hebben de Maarsen Groep en Interparking gezamenlijk een overeenkomst getekend. Het complex omvat 4 gebouwen en is gelegen in het hart van het prestigieuze Rotterdam Central District, recht tegenover Rotterdam Centraal. Onderdeel van FIRST is de ruim 120 meter hoge FIRST TOWER.