Terug naar het nieuwsoverzicht

Zien wij u op de Provada?

17-05-2017

Na een zeer geslaagde editie vorig jaar, is Interparking ook in 2017 aanwezig op de PROVADA. De grootste vastgoedbeurs van Nederland. De beurs vindt op 30, 31 mei en 1 juni plaats en heeft als thema Connecting the Future.
Laat u inspireren door onze visie op klantvriendelijke parkeervoorzieningen en ontdek meer over onze recente ontwikkelingen en projecten in Nederland en Europa. Wij hopen u graag te ontmoeten om in overleg te treden over uw parkeervraagstukken en de toekomst van parkeren.

U bent van harte welkom op onze stand, in hal 12 bij stand 38, vanaf 10:00 uur. Maak alvast een afspraak met ons via de Provada afspraakmodule. Meer informatie over der Provada leest u op www.provada.nl

Stand Provada


De Interparking Group, onder andere onderdeel van AG Insurance, AG Real Estate en Canadian Pension Plan Investment Board (CPPIB), exploiteert in 9 Europese landen meer dan 800 klantvriendelijke parkeervoorzieningen en ruim 350.000 parkeerplaatsen. Interparking behoort tot de top 3 van Europese parkeerexploitanten. In Nederland exploiteert Interparking 126 parkeervoorzieningen met in totaal meer dan 45.000 parkeerplaatsen. 

Interparking streeft naar kwalitatief hoogwaardige parkeervoorzieningen. De in totaal 175 European Standard Parking Awards (ESPA) en 2 EPA 2015 awards in de categorieën beste nieuwe (Markthal, Rotterdam) en gerenoveerde (Stachus, München) parkeergarage zijn een weerspiegeling van de kwaliteit van onze producten en diensten. Mede door continu te investeren in milieuvriendelijke parkeeroplossingen is de Interparking Group een 100% CO2-neutraal gecertificeerde organisatie.