Terug naar het nieuwsoverzicht

UFODRIVE en Interparking slaan handen ineen en bieden volledig digitale en elektrische autoverhuur aan in Nederland

13-06-2019

UFODRIVE en Interparking Nederland gaan een samenwerking aan. Vanaf nu is het mogelijk om vanuit Interparking parkeergarages gemakkelijk en snel een auto te huren. Via de UFODRIVE app kan men binnen enkele minuten een auto kiezen, opzoeken, nakijken en het contract ondertekenen. De vloot bestaat uitsluitend uit elektrische zero-emissie wagens, zoals het Tesla Model S, de Audi E-Tron en de Jaguar I-PACE.

Onlangs is in parkeergarage Helicon in Den Haag de eerste locatie van UFODRIVE in Nederland geopend. Rolf Oostendorp, CEO van Interparking Nederland: “Bij Interparking staan klantvriendelijkheid en duurzaamheid voorop en UFODRIVE sluit hier naadloos op aan. De klant staat  gedurende het hele proces centraal. Dat is wat wij belangrijk vinden, onze klanten volledig ontzorgen en duurzaam rijden stimuleren.”

Klant- en milieuvriendelijke autoverhuurservice

Door papierwerk en wachtrijen voor het ophalen van een huurauto op te heffen, kunnen klanten zonder onnodige stress of vertraging aan hun reis beginnen. Ook het terugbrengen van een auto verloopt bijzonder vlot. De wagen dient alleen ingeplugd te worden aan de laadpaal van de UFO Landing Bay.

CEO van UFODRIVE, Aidan McClean: “Wij combineren mooie auto’s met een naadloze, snelle en digitale verhuuroplossing. Daarnaast verdubbelt UFODRIVE ook de carbon savings door € 1,- per 100 kg bespaarde CO2 te doneren aan groene energieprojecten wereldwijd. Daarmee werken wij aan een schonere wereld.”

Den Haag als startpunt van een Nederlandse expansie

"Het openen van een UFODRIVE locatie in Den Haag is een belangrijke stap in onze geplande Nederlandse expansie. Wij breiden de aankomende periode verder uit naar andere locaties in Nederland met als doel om UFODRIVE in elke grote stad aan te bieden. Onze volledige digitale en elektrische autoverhuur is een perfecte aanvulling op elektrische taxi’s en deelauto’s en zal Nederland verder brengen om toonaangevend te worden op het gebied van slimme- en zero emissie-mobiliteit, aldus Philippe Taminiau, Country Manager van UFODRIVE in Nederland.


UFODRIVE in parkeergarage Helicon.

Een auto reserveren kan via de website www.ufodrive.com of de gratis app (beschikbaar via de iTunes App Store en Google Play Store).