Terug naar het nieuwsoverzicht

Upgrade Interparking Lijnbaan in Rotterdam gereed

11-03-2024

Met groot genoegen kondigen we aan dat de gehele upgrade van Interparking Lijnbaan succesvol is afgerond! Na maanden van toegewijd werk en nauwe samenwerking tussen alle betrokken partijen, zijn we verheugd om onze parkeerders te verwelkomen in onze vernieuwde en verbeterde parkeeromgeving. Vanaf het begin van dit project hebben we ons ingezet om Interparking Lijnbaan te transformeren naar een parkeervoorziening die niet alleen functioneel, maar ook gastvrij en aangenaam is voor al onze bezoekers.

Enkele hoogtepunten van onze renovatie:

  • Een vernieuwde entree die zowel modern als uitnodigend is.
  • Verbrede parkeervakken voor meer comfort en gemak.
  • Een aanzienlijke uitbreiding van ons laadnetwerk, waardoor we nu 22 laadvoorzieningen hebben voor elektrische voertuigen.
  • Nieuwe vloermarkeringen die de navigatie in de parkeerfaciliteit vereenvoudigen.
  • Nieuwe liften.
  • Totale vernieuwing van het trappenhuis.

Met trots kijken we terug op de samenwerking met ons gewaardeerde team van partners en professionals, waaronder NVT Betonrenovatie BV, die ons hebben geholpen dit ambitieuze project tot een succes te maken. Hun toewijding en expertise hebben een cruciale rol gespeeld bij het realiseren van deze upgrade. Wij willen ook onze oprechte dank uitspreken aan onze bezoekers; voor hun geduld en begrip gedurende de renovatieperiode. We kijken ernaar uit hen weer te verwelkomen in deze vernieuwde parkeervoorziening.  

Interparking Lijnbaan trappenhuis 
Afbeelding: vernieuwd trappenhuis van Interparking Lijnbaan