Terug naar het nieuwsoverzicht

Fase 1 upgrade parkeergarage Lijnbaan Rotterdam voltooid

09-09-2021

Begin dit jaar kocht Interparking Nederland, na een huurperiode van 50 jaar, parkeergarage Lijnbaan. Deze garage ligt op een A-locatie midden in Rotterdam centrum en grenst direct aan de winkelgebieden Lijnbaan en Karel Doormanstraat. De afgelopen weken zijn de eerste werkzaamheden afgerond met als doel deze parkeergarage te upgraden naar een kwalitatief hoogwaardig en klantvriendelijke parkeervoorziening. 

In samenwerking met de NVT Onderhoudsgroep is de eerste fase van de renovatie afgerond. Daarbij is de vloer van de uitrit voorzien van een nieuwe coating en heeft de gevel weer een frisse uitstraling middels een groot nieuw spandoek en entreebord. De voorbereidingen voor fase 2 zijn reeds in volle gang. Erwin Lund, senior projectmanager ontwikkeling, en Iwan Fernhout, vastgoedmanager, werken momenteel aan de ontwerpfase voor onder andere het voetgangersgebied waarbij een optimale klantbeleving centraal staat. 

“Onze parkeerders genieten straks, na de totale upgrade, van net dat stukje extra parkeercomfort zoals een soepelere doorstroming, duidelijke bewegwijzering, bredere parkeervakken en goede verlichting. In combinatie met het online reserveren van een parkeerplaats sluit dit mooi aan bij de huidige behoefte van onze klanten. Interparking heeft kwaliteit en klantbeleving hoog in het vaandel staan en deze upgrade sluit naadloos aan bij alle ontwikkelingen in het woon- en winkelgebied rondom onze garage zoals de komst van het Forum met allerlei nieuwe grote retail- ketens. Met deze upgrade en onze online reserveringstool blijven wij top of mind bij onze parkeerders”, aldus Erwin. De gehele renovatie zal medio 2022 gereed zijn. 

Upgrade Interparking Lijnbaan Rotterdam

(Foto: Erwin Lund, senior projectmanager ontwikkeling, voor de entree Interparking Lijnbaan)

Benieuwd naar wat Interparking kan betekenen op het gebied van renovatie en het verhogen van de parkeerbeleving? Ons team van Business Development staat klaar om samen met jou een maatwerkoplossing te realiseren voor jouw parkeervastgoed! Neem contact op via telefoonnummer 088- 54 21 311 of via zakendoen@interparking.nl.