Terug naar het nieuwsoverzicht

Upgrade van parkeergarages en winkelcentrum ‘t Rond in Houten

25-01-2016
Naast een aantrekkelijk winkelaanbod in een mooi nieuw jasje, zijn in de afgelopen periode de parkeergarages Kruitmolen en Spoorhaag flink op de schop gegaan.

Frisse uitstraling
In opdracht van Altera vastgoed, met ondersteuning van o.a. DTZ Zadelhoff, ONB Architecten en Interparking zijn de parkeergarages op diverse punten verbeterd en hebben ze een frisse uitstraling gekregen. Zo is de routing in de garages aangepast waardoor er een betere doorstroming is ontstaan en is ook de bewegwijzering verbeterd voor voetgangers en automobilisten. Met nieuwe kleuren en iconen is de wayfinding voor bezoekers overzichtelijker geworden. De voetgangersgebieden zijn klantvriendelijker gemaakt door meer transparantie, brede zebrapaden, nieuwe opstelling van winkelwagens en opgevrolijkt met meer kleur en grote afbeeldingen. Op advies van Interparking zijn ook beide in- en uitgangen aan de buitenkant herkenbaarder gemaakt.

Aantrekkelijk winkelgebied
In het centrum wordt het komend jaar op diverse punten gewerkt om de aantrekkelijkheid van het Houtense winkelcentrum te verbeteren. De aanblik en de verbinding tussen de verschillende gebieden alsmede de parkeergarages wordt verbeterd. Er komt een nieuwe entree van de Vershof, zodat er een betere verbinding ontstaat tussen de winkelpassage en het Vershofgebouw. Er komen nieuwe gevels waardoor ook de reclame en winkelpuien beter zichtbaar gaan worden. Op het centrale plein wordt meer sfeer gecreëerd met meer groen, horeca en terrassen.

Kruitmolen-2

Kruitmolen-2