Terug naar het nieuwsoverzicht

Vernieuwd VIP-Parking concept geopend bij Brussels Airport

11-01-2018

Exclusieve diensten, een servicedesk met een hoogwaardige uitstraling en comfortabele plaatsen, dat is de vernieuwde P1 VIP-Parking – direct gelegen aan de terminal van Brussel Airport. Deze allernieuwste parkeergarage van Interparking pakt uit met de laatste innovaties en veel extra services zoals valet parking voor een topclientèle. 

De parkeergarage is voor een optimale beveiliging van de auto’s en de klanten voorzien van een camerasysteem bij de inrit en per plaats. Ook kan er eenvoudig online een parkeerplaats worden geboekt, waarbij de klant al bij de inrit wordt herkend via het opgegeven kenteken. Voor een persoonlijke service staat er voor de klanten 24/7 een medewerker op locatie klaar. In de nabije toekomst zal het ruime aanbod van de P1 VIP-Parking worden uitgebreid met aanvullende diensten zoals een professionele car wash en reparatieservices. 

Met dit vernieuwde concept biedt Interparking haar klanten een topservice aan en past deze flagship van Interparking in het rijtje van parkeergarage Markthal in Rotterdam en de vorig jaar geopende parkeergarage Museumkwartier in Den Haag.

Vliegt u vanuit Brussel Airport? Ervaar dan het VIP-Parking concept en reserveer nu uw parkeerplek via brusselsairport.interparking.be

VIP Parking bij Brussels Airport
(Hoogwaardige servicedesk bij de VIP-Parking in Brussels Airport)

VIP-Parking parkeergarage bij Brussels Airport
(Vernieuwde VIP-Parking)

VIP Parking Brussels Airport camera's bij de inrit
(Camerasysteem bij de inrit)