Reclame mogelijkheden

Bereik een groot en breed publiek
Reclame

Ben je geïnteresseerd in adverteren in onze parkeergarages via ticketreclame of online marketing? Ontdek onze mogelijkheden!

Ticketreclame

Klanten hebben doorgaans drie interactiemomenten met het parkeerticket: bij het binnenrijden, betalen en het verlaten van de parkeervoorziening. Hierdoor wordt ticketreclame voor jou een krachtig middel om jouw product effectief te promoten bij een breed publiek.

Voorwaarden voor ticketreclame

De reclame dient in lijn te zijn met zowel de reclamestrategie van Interparking  en/of potentiële klanten van Interparking. De plaatsingsperiode is afhankelijk van beschikbaarheid en het reclamemateriaal dient aangeleverd te worden in Illustrator of Indesign. 

Online marketing

Met jouw eigen pagina op één van onze websites gericht op parkeren in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht - laat je jouw klanten voordelig in de buurt parkeren van jouw locatie.

Online marketing bij Interparking

Vanaf jouw persoonlijke pagina kunnen jouw klanten gemakkelijk een voordelige parkeerplek reserveren. De persoonlijke pagina bestaat uit uw eigen afbeeldingen, een omschrijving, de looproute vanaf de desbetreffende parkeergarage en een bijpassende parkeer producten.

Kijk voor voorbeelden op:
Amsterdam: parkereninijdock.nl
Den Haag: parkereninmuseumkwartier.nl
Rotterdam: parkereninmarkthal.nl & parkereninlijnbaan.nl
Utrecht: parkerencentrumutrecht.nl

Informatie & contact

Voor meer informatie en de mogelijkheden over ticketreclame en online marketing kun je contact opnemen met:

Desirée van Wijk | Marketing & Sales Specialist
E-mail: sales@interparking.nl