Over Interparking

 • Wij zijn Interparking

  Wij zijn Interparking

  De Interparking Group houdt zich in heel Europa, al 65 jaar bezig met het ontwikkelen, kopen, huren en beheren van parkeergarages en behoort tot één van de drie marktleiders op het gebied van parkeren in Europa. 

  Meer info
 • Een rijke geschiedenis

  Een rijke geschiedenis

  65 jaar geleden bouwden wij midden in het centrum van Brussel onze eerste parkeergarage met meerdere verdiepingen. Sindsdien behoort Interparking tot de Europese marktleiders op het gebied van stedelijke mobiliteit.

  Meer info
 • Zakendoen met Interparking

  Zakendoen met Interparking
  Wij zetten ons dagelijks in om de mobiliteit blijvend te verduurzamen en de doorstroming in steden te optimaliseren middels kwalitatief hoogwaardige parkeervoorzieningen die goed aansluiten op de omgeving en hun publiek.   Meer info
 • Optimaliseren van rendement

  Optimaliseren van rendement

  Met onze digitale platformen zorgen wij ervoor dat de vindbaarheid van parkeervoorzieningen vergroot wordt en de parkeerplaatsen optimaal benut worden. Lees hoe wij tijdens de digitale klantreis vele extra bezoekers verwerven.

  Meer info
 • Klantvriendelijke parkeervoorzieningen

  Klantvriendelijke parkeervoorzieningen

  Voetgangers en automobilisten moeten zich snel, makkelijk en veilig kunnen verplaatsen. Het realiseren van een efficiënte in-, door- en uitstroom van automobilisten en voetgangers zijn daarbij van groot belang.

  Meer info
 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
  Samen met onze medewerkers, opdrachtgevers en partners kijken wij continu welke stappen wij kunnen zetten in het ontwikkelen van milieuvriendelijke parkeeroplossingen.  Meer info
 • Raad van Bestuur en Management

  Raad van Bestuur en Management

  Interparking stuurt aan op kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke parkeervoorzieningen die toegevoegde waarde creëren voor de consument, de opdrachtgevers, de samenleving, de medewerkers en de aandeelhouders.

  Meer info