Boulevard (Scheveningen)

Adres van de hoofdingang

Strandweg 179, 2586 JM Den Haag

Totaal aantal plaatsen 671
Mindervalidenplaatsen 14
Elektrische oplaadpunten 25
Maximale hoogte 2.05 m
Abonnement of waardekaart aanvragen

Reserveer een parkeerplaats online

Interparking/Parking Details Page/Start date error
END DATE ERRORrrr

Praktische informatie

De perfecte parkeergarage wanneer u Scheveningen wilt bezoeken en direct aan het strand kunt parkeren. Vanuit de parkeergarage loop je via het stijlvolle voetgangersgebied namelijk direct de boulevard en het strand op. De overdekte parkeergarage is ruim opgezet met brede rijbanen en ruime parkeerplekken waardoor je comfortabel kunt parkeren.

In de nabijheid zijn er tal van attracties en kun je op loopafstand parkeren bij het SEA Life aquarium, Pathé bioscoop Scheveningen, de Pier, Crazy Piano’s en de Palace Promenade. Ga voor een lunch of diner bij één van de vele restaurants gelegen aan de boulevard of verblijf in het Kurhaus of Carlton Beach, wat op steenworp afstand ligt van parkeergarage Boulevard. Voor ochtenden, avonden of zelfs hele dagen aan het strand, parkeren in Scheveningen doet u voordelig in parkeergarage Boulevard. De parking is eenvoudig te bereiken via de toegangswegen richting Scheveningen.

Goedkoop parkeren in Scheveningen vanaf €12,50 per dag
Reserveer hier van tevoren je parkeerplek en parkeer goedkoop bij parkeergarage Boulevard. Zo parkeer je direct bij het strand vanaf maar € 12,50 voor een hele dag!

Parkeer hier voordelig met uw Pcard+
Geen gedoe met parkeertickets en lange wachtrijen bij de betaalautomaat. Rijd gemakkelijk in- en uit met uw Pcard+ en parkeer in Scheveningen met tot wel 15% korting op het parkeertarief. 
Vraag uw gratis Pcard+ aan op www.pcard.nl

Vertrek op tijd van huis om optimaal te genieten van jouw dag uit aan zee
In het zomerseizoen, op zonnige dagen en feestdagen kan het druk zijn op de toegangswegen richting Scheveningen. Vertrek daarom op tijd van huis en zorg ervoor dat je de garage vóór 10.00 uur binnenrijdt met je reservering. Zo voorkom je mogelijke files of langere wachtrijen en geniet je optimaal van jouw dag uit aan zee.

Tarieven
Tijd Prijs
per 30 minuten € 2,50  
1 dag € 30,00

Tarieven Pcard+
Tijd Prijs
per 30 minuten € 2,13

1 dag € 25,50

Abonnementen
Type Tijd Prijs
Kantoor 1 maand € 146,97
7x24h 1 maand € 195,78

Waardekaarten
Tijd Prijs
3 uur € 12,00
6 uur € 24,00
24 uur € 30,00

 Bovenstaande tarieven gelden voor bestellingen tot 250 stuks. Wil je meer dan 250 waardekaarten afnemen? Neem dan contact op met sales@interparking.nl voor een offerte op maat.

Openingstijden
Inrijden  
Alle dagen 00:00 - 24:00
   
Uitrijden  
Alle dagen 00:00 - 24:00

Bereken uw route