Helicon (Den Haag)

Adres van de hoofdingang

Zwarteweg 40, 2511 VS Den Haag

Totaal aantal plaatsen 226
Mindervalidenplaatsen* 4
Elektrische oplaadpunten 9
Maximale hoogte 2.00 m
Waardekaart aanvragen

Reserveer een parkeerplaats online

Interparking/Parking Details Page/Start date error
END DATE ERRORrrr

Praktische informatie

In de binnenstad van Den Haag parkeren? Dat kan bij parkeergarage Helicon, direct gelegen aan Den Haag Centraal. De parkeergarage bevindt zich op loopafstand van diverse ministeries, zoals het ministerie van Buitenlandse Zaken en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Parkeergarage Helicon is ook een perfecte parkeergelegenheid voor een dagje Den Haag! Vanaf de parkeergarage is het een korte wandeling naar het centrum van Den Haag met al zijn leuke winkels en uitgaansgelegenheden zoals de Pathé Spuimarkt. Meer in voor een cultureel dagje Den Haag? Vanaf parkeergarage Helicon loopt u ook gemakkelijk naar het Kinderboekenmuseum en het Literatuurmuseum.

Goedkoop parkeren in het hart van Den Haag vanaf €10,- per dag
Reserveerhier van te voren en parkeer goedkoop vlakbij Den Haag Centraal Station! Zo parkeer je al een hele dag vanaf maar € 10,-!

Parkeer hier voordelig met uw Pcard+
Geen wachtrijen meer bij de betaalautomaten en tot 15% korting op het parkeertarief?
Vraag dan nu gratis uw Pcard+ aan op www.pcard.nl

*Parkeren voor mindervaliden
Doordeweeks buiten kantoortijden, in het weekend en op feestdagen, wanneer de doorgang van het Ministerie van Sociale Zaken gesloten is, is parkeergarage Helicon niet rolstoeltoegankelijk. Dit geldt helaas ook wanneer de lift door een storing buiten gebruik is. Defecten en storingen worden z.s.m. verholpen maar zijn soms buiten de invloedsfeer van Interparking.

Tarieven
Tijd Prijs Pcard+
Per 30 minuten € 2,50 € 2,13
Maximum dagtarief € 32,00 € 27,20
Abonnementen
Type Tijd Prijs
5x24h 1 maand € 445,64
7x24h 1 maand € 480,81
Kantoor 1 maand € 406,27

Waardekaarten
Tijd Prijs
3 uur € 13,80
6 uur € 27,60
24 uur € 32,00

 

Bovenstaande tarieven gelden voor bestellingen tot 250 stuks. Wil je meer dan 250 waardekaarten afnemen? Neem dan contact op met sales@interparking.nl voor een offerte op maat.

Bereken uw route