Over Interparking

 • Interparking overzicht

  Interparking overzicht

  De Interparking Group, opgericht in 1956, is dé Europese pionier op het gebied van parkeren en is inmiddels uitgegroeid tot één van Europa’s succesvolste exploitanten van openbare parkeervoorzieningen.

  Meer info
 • Interparking in Europa

  Interparking in Europa

  Wij zijn begonnen in België en beheren vandaag de dag 811 parkeergarages in 9 Europese landen. Jaarlijks hebben wij meer dan 110 miljoen bezoekers.

  Meer info
 • De geschiedenis van Interparking

  De geschiedenis van Interparking

  Wij zijn in de laatste vijf decennia uitgegroeid tot één van de marktleiders in het beheren, exploiteren en ontwikkelen van klantvriendelijke parkeervoorzieningen.

  Meer info
 • Klantvriendelijke parkeervoorzieningen

  Klantvriendelijke parkeervoorzieningen

  Interparking stelt hoge kwaliteitseisen aan haar parkeervoorzieningen. Tijdens het ontwerpproces houden wij rekening met omgevingsfactoren en besteden we veel aandacht aan het realiseren van een efficiënte in-, door- en uitstroom van automobilisten en voetgangers.

  Meer info
 • Klantgerichte dienstverlening

  Klantgerichte dienstverlening

  Het exploiteren van parkeervoorzieningen is de corebusiness van Interparking. Hierbij kan een onderscheid gemaakt worden tussen parkeervoorzieningen in eigendom of huur en parkeervoorzieningen die wij namens en ten behoeve van derden beheren.

  Meer info
 • Raad van Bestuur en Management

  Raad van Bestuur en Management

  Interparking stuurt aan op kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke parkeervoorzieningen en parkeeroplossingen op maat die toegevoegde waarde creëren voor de consument, de opdrachtgevers, de samenleving, de medewerkers en de aandeelhouders.

  Meer info
 • Duurzaam ondernemen

  Duurzaam ondernemen

  Onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de samenleving groeit. Interparking neemt deze verantwoordelijkheid serieus en zet zich daarbij in voor duurzame ontwikkeling.

  Meer info
 • Parking + Protection

  Parking + Protection

  In 2016 heeft Interparking het bedrijf Parking + Protection B.V., onderdeel van het beursgenoteerde technologiebedrijf TKH Group NV, overgenomen. Parking + Protection richt zich met name op het beheer en de exploitatie van parkeervoorzieningen voor met name ziekenhuizen en kantoorlocaties.

  Meer info