Over Interparking

 • Wie wij zijn

  Wie wij zijn

  De Interparking Group is al meer dan 60 jaar een begrip in de parkeerwereld. Wij zijn een professionele organisatie met 2.461 medewerkers, verdeeld over 397 steden, in 9 Europese landen.

  Meer info
 • Wat wij doen

  Wat wij doen
  Stedelijke gebieden raken steeds meer dichtbevolkt. Om binnensteden bereikbaar te houden, is een doordacht mobiliteitsbeleid nodig. Interparking is daarom dagelijks bezig met de parkeervoorziening van de toekomst.  Meer info
 • Onze geschiedenis

  Onze geschiedenis

  60 jaar geleden bouwden wij midden in het centrum van Brussel onze eerste parkeergarage met meerdere verdiepingen. Sindsdien behoort Interparking tot de Europese marktleiders op het gebied van stedelijke mobiliteit.

  Meer info
 • Interparking in Europa

  Interparking in Europa

  Wij zijn begonnen in België en beheren vandaag de dag 811 parkeergarages in 9 Europese landen. Jaarlijks hebben wij meer dan 110 miljoen bezoekers.

  Meer info
 • Klantvriendelijke parkeervoorzieningen

  Klantvriendelijke parkeervoorzieningen

  Interparking stelt hoge kwaliteitseisen aan haar parkeervoorzieningen. Tijdens het ontwerpproces houden wij rekening met omgevingsfactoren en besteden we veel aandacht aan het realiseren van een efficiënte in-, door- en uitstroom van automobilisten en voetgangers.

  Meer info
 • Raad van Bestuur en Management

  Raad van Bestuur en Management

  Interparking stuurt aan op kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke parkeervoorzieningen en parkeeroplossingen op maat die toegevoegde waarde creëren voor de consument, de opdrachtgevers, de samenleving, de medewerkers en de aandeelhouders.

  Meer info
 • Duurzaam ondernemen

  Duurzaam ondernemen

  Onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de samenleving groeit. Interparking neemt deze verantwoordelijkheid serieus en zet zich daarbij in voor duurzame ontwikkeling.

  Meer info
 • Parking + Protection

  Parking + Protection

  In 2016 heeft Interparking het bedrijf Parking + Protection B.V., onderdeel van het beursgenoteerde technologiebedrijf TKH Group NV, overgenomen. Parking + Protection richt zich met name op het beheer en de exploitatie van parkeervoorzieningen voor met name ziekenhuizen en kantoorlocaties.

  Meer info