Wij zijn Interparking

De Interparking Group houdt zich in heel Europa bezig met het ontwikkelen, kopen, huren en beheren van parkeergarages. Al vanaf de bouw van onze eerste parkeervoorziening in Brussel (in 1958) hebben onze bezoekers hierbij centraal gestaan. Door deze sterke focus op de klant én het realiseren van kwalitatief hoogwaardige parkeerlocaties hebben wij een sterke marktpositie kunnen realiseren. Daarmee is Interparking één van de drie marktleiders op het gebied van parkeren in Europa. Je vindt ons in meer dan 400 steden in 9 Europese landen. Van Barcelona en Amsterdam tot aan Boekarest en Parijs.

Interparking in Nederland

In Nederland openden wij in 1965 onze eerste parkeervoorziening in Rotterdam. Vanaf die tijd bouwen wij aan duurzame en klantvriendelijke parkeervoorzieningen die bijdragen aan de bereikbaarheid en aantrekkelijkheid van de omgeving. Vandaag de dag exploiteren wij 127 parkeervoorzieningen met in totaal meer dan 63.000 parkeerplaatsen. Je komt ons tegen in stedelijke centra, winkelcentra, toeristische trekpleisters, kantoorlocaties, ziekenhuizen en luchthavens van meer dan 35 steden.

Visie

Alle strategieën m.b.t. het exploiteren en ontwikkelen van onze parkeervoorzieningen zijn gebaseerd op 3 pijlers:

  • Mobiliteit. Innovatieve mobiliteitsoplossingen die bijdragen aan de optimalisatie van de bereikbaarheid van steden.
  • Kwaliteit. Klantgerichte aanpak om kwalitatief hoogwaardige parkeervoorzieningen aan te bieden die goed aansluiten op de omgeving.
  • Milieu. Een verantwoord beleid dat onze impact op onze leefomgeving vermindert.
  

Bekijk het Activiteiten Rapport van 2022 op
 www.interparking.com/en/About-Interparking/activityreport/