Terug naar het nieuwsoverzicht

Interparking aanwezig op de Provada

07-10-2021

Wij zijn verheugd dit jaar weer fysiek aanwezig te kunnen zijn op de Provada; de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Dit drie daagse evenement vindt dit jaar plaats op 26, 27 en 28 oktober in Amsterdam RAI. Duizenden vastgoedprofessionals komen tijdens deze dagen naar de RAI om kennis en inspiratie op te doen tijdens de verschillende sessies, bij te praten met oude bekenden en nieuwe sparring partners te leren kennen. Bij Interparking staan wij deze dagen klaar om samen te sparren over parkeervraagstukken, jou te adviseren in het ontwerp en de inrichting van klantvriendelijke parkeervoorzieningen, en onze kennis te delen een zo optimaal mogelijk rendement te behalen.

 Hét vastgoedevenement om elkaar te ontmoeten!

“Wij zijn al een aantal jaar aanwezig op de Provada. Als één van de marktleiders van parkeerexploitanten in Europa is dit voor ons hét evenement om onze relaties te ontmoeten en nieuwe te leren kennen. Wij informeren en adviseren onze bezoekers deze dagen graag over de vele ontwikkelingen en kansen op het gebied van mobiliteit en parkeren ”, aldus Mariska Kornet, New Business Manager bij Interparking Nederland. 

Together for a better built environment

Het thema van dit jaar, Together for a better built environment, past mooi bij onze duurzaamheidambities. In 2019 hebben wij parkeergarage Boulevard geopend, direct aan het strand in Scheveningen. Deze parkeergarage is voorzien van een daktuin met een oppervlakte van meer dan 12.000 m2 en beplant met heesters en grassen om de biodiversiteit te stimuleren en de stikstof te verlagen. Ook zijn er 240 zonnepanelen geplaatst die het gehele object continu voorzien van stroom, waaronder 25 elektrische oplaadpunten. 

Bezoek ons op stand 12-38A!

Je bent van harte welkom voor een heerlijke kop koffie van onze barista en vrijblijvend advies over jouw parkeervastgoed. Onze vastgoedspecialisten staan klaar om met jou van gedachten te wisselen. Van ontwerp en inrichting tot aan advies hoe je het beste rendement uit jouw parkeervoorziening haalt, wij denken graag met je mee.  

 

Bob Poot

Bob Poot
Commercieel directeur

Vincent Raaphorst

Vincent Raaphorst
Marketing & Sales Manager

Koen van Stokkem

Koen van Stokkem
Asset Manager

 Brend Fianen

Brend Fianen
Asset Manager

 Mariska Kornet

Mariska Kornet
New Business Manager

Erwin Lund

Erwin Lund
Senior Projectmanager Ontwikkeling