Terug naar het nieuwsoverzicht

Rolf Oostendorp benoemd tot nieuwe CEO van Interparking Nederland

06-12-2016

Rolf Oostendorp (44) volgt per 1 januari 2017 Johan Tol op als CEO van Interparking Nederland.

Johan Tol legt op die datum zijn functie van CEO neer in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Rolf Oostendorp begon zijn loopbaan bij Interparking als Manager Business Development en sinds zijn beginperiode heeft zijn team onder zijn verantwoordelijkheid veel nieuwe projecten tot stand gebracht. Na de komst van Johan Tol in 2012 is Rolf mede directeur geworden. De onderneming heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt in Nederland, mede door de expertise van Oostendorp op parkeergebied. Voorbeelden hiervan zijn de prijswinnende parkeergarage onder de Markthal te Rotterdam en de binnenkort nieuw te openen parkeergarage Museumkwartier onder het Tournooiveld in Den Haag. 

Afgelopen week heeft Interparking het contract met ontwikkelaar Hommerson getekend voor de nieuw te ontwikkelen parkeergarage onder de Noordboulevard te Scheveningen. Deze zal naar verwachting in 2018 klaar zijn voor het publiek.

De aandeelhouders van Interparking Nederland hebben Tol verzocht om na 1 januari deel uit te blijven maken van het bestuur van Interparking Nederland, zodat de commerciële afdelingen een beroep kunnen blijven doen op zijn contacten en ervaring in de branche.