Terug naar het nieuwsoverzicht

Supermarktketen Hoogvliet breidt samenwerking met Interparking uit

14-01-2020

Interparking is vanaf 13 januari gestart met het beheer van parkeergarage Hoogvliet Centrum in Leiden, het eerste nieuwe project van 2020. De parkeervoorziening met 340 parkeerplaatsen bevindt zich in het centrum van Leiden en hoort bij de ondergelegen Hoogvliet supermarkt, die onlangs is verkozen tot de beste Hoogvliet supermarkt van 2019! Hoogvliet is een supermarktketen met 70 vestigingen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. 

Naast parkeergarage Hoogvliet Centrum beheert Interparking sinds 2017 ook parkeergarage Stadshart in Zoetermeer voor Hoogvliet. Marco Brienen, manager bouw & facilitair Hoogvliet: “Wij zijn blij met de samenwerking tussen Hoogvliet en Interparking. Interparking voert tot onze volle tevredenheid de beheertaken uit in parkeergarage Stadshart. Er is regelmatig onderling overleg over de voortgang en eventuele calamiteiten die zich in de garage voordoen. Daarom zien wij de uitbreiding van de samenwerking met Interparking voor parkeergarage Hoogvliet Centrum in Leiden met veel vertrouwen tegemoet.”

“Na Sittard-Geleen en Haarlem is dit wederom een mooi project voor Interparking in een stad waarin wij nog niet actief zijn”, aldus Mariska Kornet, manager new business bij Interparking. “Wij zijn trots op onze rol bij dit nieuwe project en kijken uit naar een mooie verdere samenwerking met Hoogvliet. Vanwege de aantrekkelijke locatie van de parkeervoorziening ten opzichte van de historische binnenstad, zullen wij als strategisch partner ook adviseren op het gebied van commercieel management en renovatie.”


Marco Brienen, manager bouw & facilitair Hoogvliet en Mariska Kornet, manager new business Interparking