Terug naar het nieuwsoverzicht

Tweede fase upgrade Interparking Lijnbaan van start

06-12-2022

Interparking Lijnbaan, gelegen in het bruisende hart van Rotterdam, ondergaat momenteel een totale upgrade naar een kwalitatief hoogwaardig en klantvriendelijke parkeervoorziening. Na de aanpassingen eerder dit jaar zoals de vernieuwde entree, de verruimde parkeervakken, de uitbreiding van de laadcapaciteit van 7 naar 22 laadvoorzieningen en de nieuwe belijning op de vloeren, legt Motive Liften BV nu de laatste hand aan de renovatie van de liften. Dit project zal voor de Kerstdagen gereed zijn.

Op 16 januari starten de werkzaamheden voor de renovatie van het gehele trappenhuis. Het stijlvolle ontwerp, waarin een optimale klantbeleving centraal staat, is in samenwerking met BSA Wim de Bruijn opgesteld. Iwan Fernhout, vastgoedmanager bij Interparking: “De bezoekers zullen straks aangenaam verrast zijn door deze metamorfose. We gaan een vrij steriele omgeving naar een warme uitstraling met messing accenten wat een heel andere beleving geeft. Ook deze werkzaamheden vertrouwen wij, na de succesvolle samenwerking in de 1e fase, volledig aan NVT Onderhoudsgroep toe”.    

Ronny Hulsman van NVT Onderhoudsgroep: “Wij zijn al 5 jaar een landelijke partner van Interparking. Om slimme keuzes te kunnen maken, zijn wij al in de initiatiefase benaderd om mee te denken in dit renovatieproject. Samen met Interparking hebben wij onze kennis en ervaring gebundeld en een gestroomlijnd proces opgezet voor een succesvolle realisatie waarbij de overlast voor de gebruikers tot een minimum beperkt wordt.”

Benieuwd naar wat Interparking kan betekenen op het gebied van renovatie en het verhogen van de parkeerbeleving? Ons team van Business Development staat klaar om samen met jou een maatwerkoplossing te realiseren voor jouw parkeervastgoed! Neem contact op via telefoonnummer 088- 54 21 311 of via zakendoen@interparking.nl.