Terug naar het nieuwsoverzicht

Leidschenhof bekroond met een ESPA!

28-02-2014

Op 25 februari namen Wooninvest en Interparking tijdens de officiële uitreiking de European Standard Parking Award in handen van de Vexpan.

In de 256 plaatsen tellende parkeergarage is onder andere de verlichting verder geoptimaliseerd en is daarmee nu officieel een kwalitatief hoogstaande parkeervoorziening. Hiermee is het totale aantal Awards van Interparking in Nederland gestegen naar 17. In Europa zijn 128 parkeervoorzieningen van Interparking onderscheiden met een award.

Leidschenhof is gelegen in de wijk Leidschenveen direct naast winkelcentrum 't Hoge Veen en maakt deel uit van een multifunctioneel nieuwbouwcomplex. Het complex bestaat onder anderen uit woningen en zorg gerelateerde voorzieningen.

Over ESPA
De ESPA (European Standard Parking Award) is een onderscheiding die namens de EPA (European Parking Association) wordt verstrekt. De ESPA wordt in Nederland uitgereikt door de Vexpan. De ESPA is in het leven geroepen door de Europese parkeerbranche, omdat zij de kwaliteit en het imago van parkeervoorzieningen wil verhogen. Bij de toetsing wordt gebruik gemaakt van een uitvoerige checklist, waarbij onderdelen als verlichting, gebruiksgemak, veiligheid, comfort en betaalsystemen aan de orde komen.

Uitreiking ESPA Leidschenhof