Terug naar het nieuwsoverzicht

Parkeergarage Am Museumsquartier wint European Parking Award

20-09-2017

Exploitant en ontwikkelaar van parkeergarages Contipark, onderdeel van de Interparking Group, heeft in Rotterdam de European Parking Award gewonnen met parkeergarage Am Museumquartier. De pas gerenoveerde parkeergarage staat midden in het hoogstaande Museumkwartier van Wenen. Dat met 90.000 m2 en meer dan 60 culturele instellingen het grootste kunst en cultuur gebied van de wereld is. Daarnaast bevindt de Mariahilfer Strasse, een van de bekendste winkelstraten van Wenen, zich op loopafstand.

Winners EPA Awards 2017 - Contipark

De European Parking Awards worden tweejaarlijks uitgereikt tijdens het congres van de European Parking Association. Contipark won de European Parking Award in de categorie Renovated parking structures, waarvoor naast Contipark ook het Roemeense Alpha Parking, onderdeel van de Interparking Group waren genomineerd. De vakjury beoordeelde de parkeergarages onder meer op locatie, functionaliteit, management en de geboden parkeerservices. 

Parkeergarage Am Museumquartier telt 980 parkeerplaatsen en is binnen een periode van 2 jaar volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Hiermee biedt de parkeervoorziening een hoog parkeercomfort tegen onverslaanbare lage prijzen. Onderdelen van de renovatie waren een complexe betoninstallatie, uitgebreid schilderwerk, een nieuw bebordingsplan en parkeergeleidingssysteem, state-of-the-art technische voorzieningen en milieuvriendelijke ledverlichting. Am Museumkwartier - Contipark