Deelvervoer

Vanuit een Interparking parkeergarage je reis voortzetten of starten met een deelauto of -fiets? Dat kan nu in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam

Bij Interparking zijn we vooruitstrevend in het aanbieden van slimme en duurzame mobiliteitsoplossingen, daarom bieden wij vanuit enkele parkeergarages de mogelijkheid om gemakkelijk een elektrische auto of een fiets te huren. Wij vinden het belangrijk om jou de keuze te bieden om een elektrische auto te rijden via de concepten van UFODRIVE of HUUB, of je reis voort te zetten vanuit onze parkeergarages met een deelfiets.

UFODRIVE

Vanuit parkeergarage Markthal in Rotterdam en parkeergarage Helicon in Den Haag huur je via de UFODRIVE app een elektrische zero-emissie wagen, zoals het Tesla Model S, de Audi E-Tron en de Jaguar I-PACE. Binnen enkele minuten kies je een auto, kijk je deze na, teken je het contract en rijd je weg!Meer weten? Kijk op de website van UFODRIVE!

HUUB

Amsterdam op de fiets verkennen? Vanuit de auto stap je zo op de fiets. Download HUUB en registreer je in de app om gebruik te kunnen maken van de stadsfietsen óf elektrische auto’s die in parkeergarage Olympisch Stadion voor je klaarstaan! 

Ga je met de fiets verder? Voor een ritje op een stadsfiets betaal je € 1,- per uur met een maximum van € 6,- per 24 uur.

Wil je meer weten? Kijk dan op de website van HUUB!