Eco Parking

Heb je een elektrische auto of een voertuig met energielabel A? Dan parkeer jij met korting bij Interparking! 

Lager tarief, schonere binnenstad

Lager tarief en een schonere binnenstad. Met Eco Parking profiteer je in parkeergarage Markthal van een korting van € 0,20 op het uurtarief en draag je bij aan het milieu. Interparking verenigt hiermee twee belangrijke milieuaspecten: Het aanmoedigen van milieuvriendelijk rijgedrag en het verminderen van de CO2-uitstoot.  

Eco Parking: Hoe werkt het?

Het systeem maakt gebruik van kentekenherkenning. Wanneer je met een auto met energielabel A of een 100% elektrische auto de parkeergarage binnenrijdt, wordt de korting automatisch toegepast. Dit wordt mogelijk gemaakt door een koppeling met de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). De parkeerder ontvangt een speciaal Eco Parking-ticket dat recht geeft op de korting bij het afrekenen bij de betaalautomaat. Bezoekers kunnen ook van tevoren het energielabel van het eigen voertuig opzoeken, via de website van RDW: www.rdw.nl.

 

Voorwaarden

  • De actie is niet geldig voor voertuigen met een buitenlands kenteken.
  • De actie is alleen van toepassing op voertuigen die geregistreerd staan als A-label bij het RDW of volledig elektrisch zijn.
  • In geval van storingen in het RDW-systeem, buiten de verantwoordelijkheid van Interparking, geldt het reguliere tarief. Bij het tonen van de bon in combinatie met de voertuiggegevens kan de korting alsnog worden verrekend.
  • De actie is niet geldig in combinatie met abonnementen en/ of andere acties.

Eco Parking